10k da az demişim koy 150 200k ya hatta yanına not düş ev ile takasa açığım de.yani ben sence kaça bırakmam gerek
2.El piyasasında bende 3500Rahat satar diye düşünüyorum bende 2hafta önce R3 1200Ü 550Ye sattım hatta 600e isteyenler oldu babam izin vermediği için satamadım bayadır teklıf gelmedı sonra satim gitsin dedim verdım sonra 350tl katıp r3 3100 aldımdaha kötüleri 4.5 kya satılıyor laptop piyasasına göre değeri 4.8 kya gider örnek atabilirim daha geçen 7500u 940mx i 4.9kya bıraktım
Ben de 7500u 940mx koydum ama 4.9kya sattım![]()
4.6kyani ben sence kaça bırakmam gerek
Ben soyle soyliyim i5 7200u islemcili 4gb ramli (senin mhz den az) ssd yok hp marka laptopu 4.3 e sattimHP 15 DB 1076 NT marka model laptopum var ve satmayı düşünüyorum şuanda fiyatı 4000-5000tl civarında 0 ı sorunsuz çalışıyor sadece klavyesi değişti o kadar oyunlarda yetersiz kaldığı için satıp masaüstüne geçmeyi planlıyorum.
Özellikler:
Ryzen 3 3200U
8gb ram (2400mhz)
AMD Radeon™ Vega 3 Graphics
AMD Radeon™ 530 Graphics (2 GB GDDR5 dedicated)
256 GB m.2 ssd
kutusu dahil her şey duruyo şarj aleti fln.
ben açıkçası aç gözlülül yapmak istemedim interneten baktım ne kadar diye laptop fiyat hesaplama sitelerinden o fiyata sattım paraya çok da ihtiyacım yoktu ps5 alıp satmak için satım gerçekten piyasanın içinden geçtiler yazık gerçekten.yooama ne kadar fazlaya satarsam benim açımdan o kadar iyi ben lise son sınıfa gidiyorum stajerim o yüzden ne kadar az para verirsem o kadar iyi çünkü bi de ekimman dizmem gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen baya ucuza vermişsin ama her işte hayır var derler.
ben açıkçası aç gözlülül yapmak istemedim interneten baktım ne kadar diye laptop fiyat hesaplama sitelerinden o fiyata sattım paraya çok da ihtiyacım yoktu ps5 alıp satmak için satım gerçekten piyasanın içinden geçtiler yazık gerçekten.
Ben soyle soyliyim i5 7200u islemcili 4gb ramli (senin mhz den az) ssd yok hp marka laptopu 4.3 e sattim
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.