laptop yazdım ama siz farketmediniz.Masaüstünde 950M kullanılmaz zaten ilginç bir durum yok.
anlıyorum. ama sistemim lol gibi bir oyunda bile 50 fps zor görüyor düşük ayarlardaOyunlara girdiğinde 950M aktif olacaktır. İntel'i devre dışı bırakmak gibi bir hata yapmayın. 950M'de otomatik devre dışı kalacaktır.
İki ekran kartı da o kadar kötü değil. Sizde başka bir sorun var gibi. En son ne zaman temiz kurulum yaptınız ve hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Windows sürümünüzü öğrenmek için arama yerine "winver" yazabilirsiniz.anlıyorum. ama sistemim lol gibi bir oyunda bile 50 fps zor görüyor düşük ayarlarda
MAsaüstünden kastım Windows Masaüstü. Olayı hiç anlamamışsınızlaptop yazdım ama siz farketmediniz.
acıkcası ben laptobumu aldıgımdan beri hic format atmadım. bahsettiğiniz winver e girdim sürüm 1703 (İS Derlemesi 15063.0) 2017 yazıyor.İki ekran kartı da o kadar kötü değil. Sizde başka bir sorun var gibi. En son ne zaman temiz kurulum yaptınız ve hangi Windows sürümünü kullanıyorsunuz? Windows sürümünüzü öğrenmek için arama yerine "winver" yazabilirsiniz.