Neler Yeni

Laptobumdaki gtx950m ekran kartını kullanamıyorum.

utkuversus

80+ Bronze
Çok çok çok eski bir sürüm kullanıyorsunuz. Temiz kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Şart olmuş artık.
Bu ISO dosyasını indirip USB'ye yazdırın. Ardından kurulum yapın.

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
Bazı laptoplarda şarj aletini takmadan ikinci ekran kartı devreye girmeyebiliyor deneyin olmazsa yazın başka çözümler deneyelim.

CanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Can Gökmen
Çok çok çok eski bir sürüm kullanıyorsunuz. Temiz kurulum yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Şart olmuş artık.
Bu ISO dosyasını indirip USB'ye yazdırın. Ardından kurulum yapın.
hocam belli ki siz bu işten biraz anlıyorsunuz. vermiş oldugunuz linkdeki dosyayı indirdiğim zaman nasıl usb ye yazdırıcam bi bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz ?

CanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Can Gökmen
Bazı laptoplarda şarj aletini takmadan ikinci ekran kartı devreye girmeyebiliyor deneyin olmazsa yazın başka çözümler deneyelim.
hocam butun yolları denedım fakat olmuyoo cok düşük fps alıyorum. lol dediğimiz oyunu bu zamanda dandik bi pc bile 100 fps de oynatabiliyor.

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
hocam butun yolları denedım fakat olmuyoo cok düşük fps alıyorum. lol dediğimiz oyunu bu zamanda dandik bi pc bile 100 fps de oynatabiliyor.
İkinci çözüm ekran kartı driverını güncelleyin güncel ise kaldırın tekrar yükleyin.

utkuversus

80+ Bronze
hocam belli ki siz bu işten biraz anlıyorsunuz. vermiş oldugunuz linkdeki dosyayı indirdiğim zaman nasıl usb ye yazdırıcam bi bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz ?
Alta konu linki attım. Orada detaylı bilgilendirme mevcut.

MİNKARİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık HAKYEMEZ
Merhaba arkadaşlar.Laptobumda gtx950m ekran kartı var.aygıt yöneticisinde de gözüküyor.Fakat görüntü bağdaştırıcımda intel hd graphichs 5500 gözüküyor.Ne yaptıysam beceremedim lütfen yardımcı olur musunuz?
laptop kaç senelik ve daha önce bu sorun olmuş muydu?

CanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Can Gökmen
laptop kaç senelik ve daha önce bu sorun olmuş muydu?
hocam 3 sene önce aldım pc yi hic format atmadım hic bi şekilde dokunmadım pc ye bi kere termal macun değişimi yaptım o kadar.

utkuversus

80+ Bronze
hocam 3 sene önce aldım pc yi hic format atmadım hic bi şekilde dokunmadım pc ye bi kere termal macun değişimi yaptım o kadar.
Tamam.
Attığım mesajda konu linki var. Kolaylıkla halledebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,745
Üyeler
163,714
Son üye
Rk64
Top Bottom