Neler Yeni

Laptobumdaki gtx950m ekran kartını kullanamıyorum.

MİNKARİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık HAKYEMEZ
hocam 3 sene önce aldım pc yi hic format atmadım hic bi şekilde dokunmadım pc ye bi kere termal macun değişimi yaptım o kadar.
yüksek ihtimalle ekran kartı yolların bozulmuş tamir ettirmen gerekir. Çoğu bilgisayarcı yapamaz zaten bunun bir cihazı oluyor.
benzer bi tamir videosu buldum.

CanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Can Gökmen
Tamam.
Attığım mesajda konu linki var. Kolaylıkla halledebilirsin.
hocam benim size bi sorum daha olucak. bende suan 3.80 gb lik bi usb var yeterli mi yeni kurulum yapmam icin acabaa?

utkuversus

80+ Bronze

CanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Can Gökmen
yüksek ihtimalle ekran kartı yolların bozulmuş tamir ettirmen gerekir. Çoğu bilgisayarcı yapamaz zaten bunun bir cihazı oluyor.
benzer bi tamir videosu buldum.
hocam yalnız aygıt yöneticisinde gözüküyor ekran kartı

CanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp Can Gökmen
görüntü bağdaştırıcısında gözükmüyor yazmışsın aygıtta görünmesi bir şey ifade etmez
hocam görüntü bağdaştırıcısında intel hd graphics 5500 gözüküyoo dediğiniz gibi bi sorun olsa aygıt yöneticisinde gtx 950m gözükmez. yanlış mı biliyorum?

MİNKARİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık HAKYEMEZ
hocam görüntü bağdaştırıcısında intel hd graphics 5500 gözüküyoo dediğiniz gibi bi sorun olsa aygıt yöneticisinde gtx 950m gözükmez. yanlış mı biliyorum?
bildiğim kadarıyla görüntü bağdaştırıcısında gözükmediği zaman bu işlem uygulanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Cihan Dağ
CanN senin derdin oyunlarda gtx 950m kullanmıyor diye şikayetçi değilmisin. 2.attığım videoyu izle çözüme ulaşacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom