- Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef hocam onu da izlemedim2.videoyu izledinmi.
maalesef hocam onu da izlemedim2.videoyu izledinmi.
yüksek ihtimalle ekran kartı yolların bozulmuş tamir ettirmen gerekir. Çoğu bilgisayarcı yapamaz zaten bunun bir cihazı oluyor.hocam 3 sene önce aldım pc yi hic format atmadım hic bi şekilde dokunmadım pc ye bi kere termal macun değişimi yaptım o kadar.
hocam benim size bi sorum daha olucak. bende suan 3.80 gb lik bi usb var yeterli mi yeni kurulum yapmam icin acabaa?Tamam.
Attığım mesajda konu linki var. Kolaylıkla halledebilirsin.
8GB bellek minimum maalesef.hocam benim size bi sorum daha olucak. bende suan 3.80 gb lik bi usb var yeterli mi yeni kurulum yapmam icin acabaa?
hocam yalnız aygıt yöneticisinde gözüküyor ekran kartıyüksek ihtimalle ekran kartı yolların bozulmuş tamir ettirmen gerekir. Çoğu bilgisayarcı yapamaz zaten bunun bir cihazı oluyor.benzer bi tamir videosu buldum.
görüntü bağdaştırıcısında gözükmüyor yazmışsın aygıtta görünmesi bir şey ifade etmezhocam yalnız aygıt yöneticisinde gözüküyor ekran kartı
hocam görüntü bağdaştırıcısında intel hd graphics 5500 gözüküyoo dediğiniz gibi bi sorun olsa aygıt yöneticisinde gtx 950m gözükmez. yanlış mı biliyorum?görüntü bağdaştırıcısında gözükmüyor yazmışsın aygıtta görünmesi bir şey ifade etmez
bildiğim kadarıyla görüntü bağdaştırıcısında gözükmediği zaman bu işlem uygulanıyorhocam görüntü bağdaştırıcısında intel hd graphics 5500 gözüküyoo dediğiniz gibi bi sorun olsa aygıt yöneticisinde gtx 950m gözükmez. yanlış mı biliyorum?
peki hocam cok ısrar ettin kırmayayım seniCanN senin derdin oyunlarda gtx 950m kullanmıyor diye şikayetçi değilmisin. 2.attığım videoyu izle çözüme ulaşacaksın.