İstemiyorsan verme. Bu kadar basit.ya ısrar etti hayır desem kötü olucam ben sen ne istesem yaparım fln dedi abi bi düşüneyim haber ederim dedim kapadım
Vermek zorunda değilsen, istemiyorsan.ya ısrar etti hayır desem kötü olucam ben sen ne istesem yaparım fln dedi abi bi düşüneyim haber ederim dedim kapadım
Anlaşma yap. Başına bir şey gelirse parasını alman için. Düzgün bir laptop min 15'ten başlıyor.Agalar laptobu bi komsu abi istiyo tam güvenmiyorum beni mi kırıcan vesayre dedi ne gibi önlem alabilirim
sen istemiyorsan verme boşver gönülsüz yapılan bişeyden hayır gelmez sonuçta laptop seninabim kavgalı ama 8 yıllık tanıdık
gönlüm yok benimde ama işte aricam şimdi diyecem abi olmaz veremem gelcek laf edecek uğraşmak istemiyorum ya neyse vermicemsen istemiyorsan verme boşver gönülsüz yapılan bişeyden hayır gelmez sonuçta laptop senin
kanka samimiysen tanıyosan ver nolacak bunda ne vargönlüm yok benimde ama işte aricam şimdi diyecem abi olmaz veremem gelcek laf edecek uğraşmak istemiyorum ya neyse vermicem