Ne kadar kullanılmış?arkadaslar casper nirvana i7 7700hq 8gb ram 1tb ssd gtx1050 var laptobumdasatmayı düsünüyorum 2. el fiyat önerisi alabilir miyim kaç liraya satmalıyım sizce ederi nedir
az kullanılmıs kankam max oynanan oyun lol oda cok az temiz yani sonrasında masa üstü adıgım için cok fazla zaman geçirmedimNe kadar kullanılmış?
Casper Nirvana C900 Oyun Bilgisayarı İlan No: 1025865362az kullanılmıs kankam max oynanan oyun lol oda cok az temiz yani sonrasında masa üstü adıgım için cok fazla zaman geçirmedim
Bu dönemde hiç bir şey kolay gitmiyor He laptoptur belki masaüstü bilgisayardan daha hızlı gitme potansiyeli var ama akbabalar mevcut her yerdeİnternette muadilleri 8-9 arası o aralarda koyarsan satılır acele diyorsan 300-500 aşağı koy aynı günde gider bence
Maalesef öyle olmuyor 3 gündür cihazımı benzerlerine yakın bir fiyattan satışa koydum teklif dahi gelmiyorİnternette muadilleri 8-9 arası o aralarda koyarsan satılır acele diyorsan 300-500 aşağı koy aynı günde gider bence
Epik teklifler var benim anakart işlemci ve ekran kartına 3000 teklif vermişti l*vugun birisiMaalesef öyle olmuyor 3 gündür cihazımı benzerlerine yakın bir fiyattan satışa koydum teklif dahi gelmiyor
ne hocam cihazınızMaalesef öyle olmuyor 3 gündür cihazımı benzerlerine yakın bir fiyattan satışa koydum teklif dahi gelmiyor
satıyonmuEpik teklifler var benim anakart işlemci ve ekran kartına 3000 teklif vermişti l*vugun birisi
Normalde kasamı satmayı planlıyorum. Ama sanırım parça parça anakart, ekran kartını satıp sistemi değişeceğim büyük ihtimalne hocam cihazınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıyonmu
ne hocam cihazınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
satıyonmu
fiyat ne kadarAcer predator son fiyat
GTX 1050ti ekran kartı (4gb) 8 GB ram 128 SSD 1 TB HDD 17.3 inç ekran İ5-8300h ‼️Önemli: Cihazın yön tuşlarından biri fotoğraflarda görüldüğü gibi çıkmıştır. Cihazın en solundaki üstten 4-5 tuş çalışmıyor (bazen gelip gidiyor) bunlar dışında...forum.donanimarsivi.com