Dostlar merhaba. Daha önce de buna benzer bir konu açmıştım ama tam emin olamadığım için tekrar sorma ihtiyacı duydum. Elimde lenovo ideapad gaming 3 i5 12450 laptop var. Bir yıl oldu alalı ve fanlar iyice tozlandı ısınma problemleri yaşamaya başladım. 80 dereceyi çok geçmiyor ama ödev falan yaparken arada fanlar devreye giriyor. Yani bir bakıma ihtiyacı var gibi. Sorum şu dostlar servise yollamayı düşündüm ama servis hakkındaki yorumlar beni çelişkiye düşürdü. Çoğu kişi memnun kalmamış gibi. Kimisi bir aydır bilgisayarını henüz almamış falan. Şimdi ben laptobumu servise mi yollasam yoksa bildiğim ve işini yapan bir bilgisayar tamircisi var ona mı yaptırsam. Ayriyeten ssd taktırmak istiyorum 512 az geliyor bu durumda garanti bozulabilir. 1 yıllık garantisi mevcut hâlâ. Bir de şunu da sormak istiyorum 16 GB Ram var bunu 32 yapsam gözle görülür bir performans artışı yakalar mıyım? 3050 ekran kartı var. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Cs ve forza 4 oynuyorum genellikle. Cs de fsp artışı olur mu ? Şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim dostlar