Herkese selam ben ilk defa bir laptop kullanıyorum. Acer Nitro 5 2022 modeli bir leptoba sahibim şuanda ve bataryasını nasıl uzun süre sağlıklı tutabilirim ve nasıl kullanmalıyım bilmiyorum. Şuanda ben genel olarak bataryada youtubeda ve üniversitede olan ödevlerimi yapmak için kullanıyorum oyun amaçlı kullanmıyorum. Sürekli şarjda tutmuyorum genel olarak %100 olunca şarjdan çekiyorum ve %20 lere kadar indikten sonra şarja takıp eğer evdeysem %100de çekmeyip şarja takılı kullanmaya devam ediyorum ama genelde dışarda işlerim olduğundan dolayı çekiyorum ve tekrardan az önce dediğim gibi %20 lere gelince kapatıyorum bilgisayarı ve eve gidip şarj edip öyle kullanıyorum.Bu kullanım şekli hatalı mıdır önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Örneğin şuanda bataryada kullanıyorum ve güç tasarrufu açık bi şekilde %25 civarlarında şuanda işim olmadığı için kapatıp yarın işim olduğunda şarja takıp kullanmayı planlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örneğin şuanda bataryada kullanıyorum ve güç tasarrufu açık bi şekilde %25 civarlarında şuanda işim olmadığı için kapatıp yarın işim olduğunda şarja takıp kullanmayı planlıyorum