Laptobumun depolama alanını nasıl yer acabilirim

EFOOS24

80+
Reaksiyon skoru
1
Ya benim Bi laptobumun var Windows 7 eski ama bana yeter neyse 290 GB falan depolaması var ama sadece 10 GB si kullanılabiliyor aslında bilgisayar bugün benim oldu bilgisayara Bi hızlandırma yapcam nasıl yer acabilirim laptobun bataryası da bozuk zaten bide yapabilirsem Windows 11 de yapmaya calıscam nasıl yapilabilir lütfen yardımcı olun

Windows + arama yerine gir disk yaz en üstteki çıkan seçeneğe tıkla daha sonra senden atıyorum c veya d diskini seçmeni isteyecek hangisini temizlemek istiyorsan onu seç daha sonra adımları takip et yapay zekadan destek alabilirsin

Windows + arama yerine gir disk yaz en üstteki çıkan seçeneğe tıkla daha sonra senden atıyorum c veya d diskini seçmeni isteyecek hangisini temizlemek istiyorsan onu seç daha sonra adımları takip et yapay zekadan destek alabilirsin
Teşekkürler

Varsa yüklü videolar onları sil. Müzikleri silebilirsin. Sana ait olmayan resimler yüklüyse onları da silebilirsin. Hiç biri yoksa disk üzerine sağ tıklayıp özelliklerden ulaşabileceğin menüden disk temizlemeyi seç.

Ve o bilgisayarı Windows 11 desteklemez. Yeni uyumlu bir batarya "belki" bulabilirsin. Bulamasan da eskisi güçkaynağı görevi görür ve sen fişe takılı olarak kullanırsın.

selamlar bilgisayardan çalıştırı açıp 'temp' yazıp enter ledikten sonra oradaki tüm dosyaları silebilirsiniz ve aynı işlemleri uygulayarak '%temp%' bu kod içinde uygulaya bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,170,813
Üyeler
185,959
Son üye
ygzsahin
Geri