Kolony7a veya saf alkollü mendildeğiştirilmedi değiştirmek için termal macun aldım ama eskisi çıkmıyor ne yapmam lazım
Knk alkol bazlı şeyler çözer ben dezenfektan ile çıkariyordum sonuçta alkol bazlı çabuk uçucu sen peçete alkol damlat ovala CPU nün üstünü elbet geçecektir ovala sadecekolonya pamukla yaptım yine çıkmadı hala taş gibi duruyo
son çare tinerle yaptım sıkıntı olur mu anca çıktıKnk alkol bazlı şeyler çözer ben dezenfektan ile çıkariyordum sonuçta alkol bazlı çabuk uçucu sen peçete alkol damlat ovala CPU nün üstünü elbet geçecektir ovala sadece
Üstüne peçete koyup peçetenin üstünden tırnakla kazı. Ben dün öyle hallettim ama nasıl yapacağım diye uğraşırken 2 saatimi rahat yedi.8 yıllık laptopum var hiç termal macunu değiştirilmedi değiştirmek için termal macun aldım ama eskisi çıkmıyor ne yapmam lazım
kolonya bile olmadı kanka tirenle yaptım 20 saniyede falan anca çıktıÜstüne peçete koyup peçetenin üstünden tırnakla kazı. Ben dün öyle hallettim ama nasıl yapacağım diye uğraşırken 2 saatimi rahat yedi.