Arkadaşlar Benim leptobumda bir sıkıntı var leptop açıldıktan 1 dk sonra fandan farklı bir ses çıkıyor ve ekran donuyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz o sorun olmasada mavi ekran geliyor ve yeniden başlatıyor ve yine aynı oluyor sorunu nedir
format atmayı denedinmi benim laptopumada olmuştu bezeri bir şey oyun açtıktan sonra yarım saat içinde mavi ekran veriyodu onu formatla çözdüm fan sesine gelirsek laptopun eskiyse içindeki yağ azalmış olabilir ona yağ eklemeyi deneyebilirsin fazla toplanmış olabilir o yüzden ses yapıyoda olabilirArkadaşlar Benim leptobumda bir sıkıntı var leptop açıldıktan 1 dk sonra fandan farklı bir ses çıkıyor ve ekran donuyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz o sorun olmasada mavi ekran geliyor ve yeniden başlatıyor ve yine aynı oluyor sorunu nedir
tazlanmış olabilir temizlemeyi deneyebilirsin***format atmayı denedinmi benim laptopumada olmuştu bezeri bir şey oyun açtıktan sonra yarım saat içinde mavi ekran veriyodu onu formatla çözdüm fan sesine gelirsek laptopun eskiyse içindeki yağ azalmış olabilir ona yağ eklemeyi deneyebilirsin fazla toplanmış olabilir o yüzden ses yapıyoda olabilir
Fanın üzerinde beze benzer bant var çıkarsam bişey olurmuformat atmayı denedinmi benim laptopumada olmuştu bezeri bir şey oyun açtıktan sonra yarım saat içinde mavi ekran veriyodu onu formatla çözdüm fan sesine gelirsek laptopun eskiyse içindeki yağ azalmış olabilir ona yağ eklemeyi deneyebilirsin fazla toplanmış olabilir o yüzden ses yapıyoda olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tazlanmış olabilir temizlemeyi deneyebilirsin***