Tam olarak nasıl oldu anlayamadım ? Ve ayrıca ürün ısınırken veye soğurken şarja takılımıydı ,ayrıca ürün ısıdan dolayı kapandı mı ?laptop ısındı soğusun diye diğer odaya götürdüm . ertesi gün açtığımda açılmadı aslında bçyle 3 4 saniye çalışıyor sonra görüntü gelmeden kapatıyor Yardımcı olur musunuz rica etsem
Açılırken bip vb ses duyuyor musun?
Laptop'un markasını söyleyebilir misin?Hayır sadece düğmeye basınca açılıyor 3 4 sn sonra tekrar kapatıyo oto olarak
Tam olarak nasıl oldu anlayamadım ? Ve ayrıca ürün ısınırken veye soğurken şarja takılımıydı ,ayrıca ürün ısıdan dolayı kapandı mı ?
Açılırken bip vb ses duyuyor musun?
Anakart yanmış olabilir. Benim laptop'unda aynı şekilde olmuştu fakat, ekrana hiç görüntü gelmiyordu.
Bataryayı çıkartıp takınız daha sonra bir deneyiniz ,şarja takınca led yanıyor mu şarj olduğunda dair vshayır kapanmadı. çok ısındığı için kapadım PC yi. arka odaya koydum ertesi gün açtım öyle oldu...
Laptop'un markasını söyleyebilir misin?
Bataryayı çıkartıp takınız daha sonra bir deneyiniz ,şarja takınca LED yanıyor mu şarj olduğunda dair vs
Hp olunca çok normal ısınması bende de vardı hp bir laptop aynı sorun yaşandı ama aradan birkaç gün geçince normale dönmüştü.Zaten hp laptoplarda kronik bir sorun o.hp pavilion dv6
Hp olunca çok normal ısınması bende de vardı hp bir laptop aynı sorun yaşandı ama aradan birkaç gün geçince normale dönmüştü.Zaten hp laptoplarda kronik bir sorun o.
Kullanırken güzel bir soğutucu ile kullan şuan için yapabileceğin bir şey yok gibi çünkü ısınmadan dolayı açılmıyor.Senin laptopun her zamanki sorunu ısınma çoğu kişi ya laptopu değiştirerek yada fazla yormadan kullanmaya çalışarak çözmüş problemi.onu biliyorum da çözüm istemiştim ben
Merhaba , Taviseyem İşlemciyi Söküp Statik Elektriği Boşaltıp , İşlemci Macununu Yenilemen ve Ramleri Söküp Silgi İle Silmen Olacaktır.laptop ısındı soğusun diye diğer odaya götürdüm . ertesi gün açtığımda açılmadı aslında bçyle 3 4 saniye çalışıyor sonra görüntü gelmeden kapatıyor Yardımcı olur musunuz rica etsem