Neler Yeni

laptop açılmıyor yardım edin...

xx1numan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Numan
laptop ısındı soğusun diye diğer odaya götürdüm . ertesi gün açtığımda açılmadı aslında bçyle 3 4 saniye çalışıyor sonra görüntü gelmeden kapatıyor Yardımcı olur musunuz rica etsem

Aylin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Aylin
Anakart yanmış olabilir. Benim laptop'unda aynı şekilde olmuştu fakat, ekrana hiç görüntü gelmiyordu.

beritankorkusuz

80+ Silver
laptop ısındı soğusun diye diğer odaya götürdüm . ertesi gün açtığımda açılmadı aslında bçyle 3 4 saniye çalışıyor sonra görüntü gelmeden kapatıyor Yardımcı olur musunuz rica etsem
Tam olarak nasıl oldu anlayamadım ? Ve ayrıca ürün ısınırken veye soğurken şarja takılımıydı ,ayrıca ürün ısıdan dolayı kapandı mı ?

xx1numan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Numan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak nasıl oldu anlayamadım ? Ve ayrıca ürün ısınırken veye soğurken şarja takılımıydı ,ayrıca ürün ısıdan dolayı kapandı mı ?

hayır kapanmadı. çok ısındığı için kapadım pc yi. arka odaya koydum ertesi gün açtım öyle oldu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılırken bip vb ses duyuyor musun?

hayır normalde de ses flan vermiyodu

Anakart yanmış olabilir. Benim laptop'unda aynı şekilde olmuştu fakat, ekrana hiç görüntü gelmiyordu.

bilemiyorum artık ben çipsetten şüpheleniyorum...

beritankorkusuz

80+ Silver
hayır kapanmadı. çok ısındığı için kapadım PC yi. arka odaya koydum ertesi gün açtım öyle oldu...
Bataryayı çıkartıp takınız daha sonra bir deneyiniz ,şarja takınca led yanıyor mu şarj olduğunda dair vs

xx1numan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Numan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop'un markasını söyleyebilir misin?

hp pavilion dv6

Bataryayı çıkartıp takınız daha sonra bir deneyiniz ,şarja takınca LED yanıyor mu şarj olduğunda dair vs

bataryasız kullanıyorum fişe takınca power girişinde ışık yanıyor ayrıca power tuşuna basınca bğtğn ışıkları 1 kez yanıyor sonra 3 4 sn sonra kendini kapatıyo

xx1numan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Numan
Hp olunca çok normal ısınması bende de vardı hp bir laptop aynı sorun yaşandı ama aradan birkaç gün geçince normale dönmüştü.Zaten hp laptoplarda kronik bir sorun o.

onu biliyorum da çözüm istemiştim ben

TrollKing

80+
onu biliyorum da çözüm istemiştim ben
Kullanırken güzel bir soğutucu ile kullan şuan için yapabileceğin bir şey yok gibi çünkü ısınmadan dolayı açılmıyor.Senin laptopun her zamanki sorunu ısınma çoğu kişi ya laptopu değiştirerek yada fazla yormadan kullanmaya çalışarak çözmüş problemi.

emmi

80+
Merhaba , Taviseyem İşlemciyi Söküp Statik Elektriği Boşaltıp , İşlemci Macununu Yenilemen ve Ramleri Söküp Silgi İle Silmen Olacaktır.
Bunların Sonucunda Açılmıyorsa Anakart veya İşlemci Arızası Gibi Görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,286
Üyeler
159,471
Son üye
roenn
Top Bottom