Çözüldü✓ Laptop adaptör güç kablosu için tavsiye

Reaksiyon skoru
21
Yurtdışından msi laptop alıcam ama prize takılan girişi farklı olacak bu girişin tr versiyonu için orijinal bir şey mi almalıyım yoksa rastgele bir marka sorun yaratır mı orijinal almam gerekirse nereden bulucam onuda bilen varsa söyleyebilir mi

yan sanayi iş görür. Orijinal servisten alabilirsiniz. Dolar +vergi + servis ücreti ekleyerek söylerler. Ya da sahibinden o modelin orjinal adaptörü satan varsa ordanda alabilirsiniz

bu laptoplardaki adaptörün girişleri hepsinde 3 tane pinli yonca şeklinde oluyor değil mi belki amerika daki farklı bir yapımdır vs. boşuna almış olmayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmediğimden soruyorum mesela ülkeden ülkeye volt u vs. değişiyorya şuan evde İpad için bir dönüştürücü var böyle power supply gibi bir şey sizce bu küçük fiş için sorun yaratırmı

1758397142823.webp

chatgpt böyle dedi beni yanlış anladınız herhalde hocam amerikadan aldığım laptopu türkiyede kullanıcam

Son düzenleme:
bu laptoplardaki adaptörün girişleri hepsinde 3 tane pinli yonca şeklinde oluyor değil mi belki amerika daki farklı bir yapımdır vs. boşuna almış olmayayım

bilmediğimden soruyorum mesela ülkeden ülkeye volt u vs. değişiyorya şuan evde İpad için bir dönüştürücü var böyle power supply gibi bir şey sizce bu küçük fiş için sorun yaratırmı

Alıntıyı görüntüle
chatgpt böyle dedi beni yanlış anladınız herhalde hocam amerikadan aldığım laptopu türkiyede kullanıcam
hocam çevirici zaten max 250w a kadar destekliyor. Fotoğrafta bile yazıyor. Yani sorunsuz kullanırsınız
1758448698923.webp

Geri