merhabalar bu laptopu alip almamak arasiinda kaldim sizin tavsiyeniz ne olur veya onerdiginiz farkli laptop var mi
katılıyorum satıcı zaten tırt gibi (bilindik değil) birde n11 olunca almak sağlıklı değilLaptop iyi fakat başka siteden alın.
Laptop iyi fakat başka siteden
bu fiyat bandinda deger yaniLaptop iyi fakat başka siteden alın.
Hocam satıcı tırt gibi(bilindik değil) diyorsunuz fakat satıcının sadece 2.5k değerlendirmesi var.Satıcı birçok elektronik ürününü satan bir mağaza bende o mağazadan lenovo loq 4050 almıştım 3gün içinde elime ulaşmıştı.Siz nerden satıcının tırt olduğu kanısına vardınız anlamadım büyük ihtimallede bu link cihaz tvnin öneri sayfasından alınmış bir linktir normalde aratınca bulunmuyor gibi çünkükatılıyorum satıcı zaten tırt gibi (bilindik değil) birde n11 olunca almak sağlıklı değil
geçenlerde konusu açıldı bu tür durumlarda satıcı senle gram ilgilenmiyor garantilik durumun olsun seni görürüm nasıl uğraştırıyorlar adamlar destek vermiyor benden çıktı servisi ile görüş diyorlar konu o sen alabilirsin sorun yok para kolay kazanılmıyor ben satıcı HB AMAZON VATAN İTOPYA İNCE HESAP GAMİN GEN VS VS olmadıkça almam sen alıyorsan al ben uyarımı yaparım arkadaş ister alırr ister almaz bu kadar basitHocam satıcı tırt gibi(bilindik değil) diyorsunuz fakat satıcının sadece 2.5k değerlendirmesi var.Satıcı birçok elektronik ürününü satan bir mağaza bende o mağazadan lenovo loq 4050 almıştım 3gün içinde elime ulaşmıştı.Siz nerden satıcının tırt olduğu kanısına vardınız anlamadım büyük ihtimallede bu link cihaz tvnin öneri sayfasından alınmış bir linktir normalde aratınca bulunmuyor gibi çünkü
Hocam itopyada dediğiniz satıcıların aynısı windows yükledikten sonra hiçbir desteği vermiyorlar.Bu fiyat bandında satıcı seçme lüksümüz olmadığı için ben böyle dedim 4060 lenovo loq vardı amazonda onun indirimi bitmeseydi onu önericektim fakat bitmiş.geçenlerde konusu açıldı bu tür durumlarda satıcı senle gram ilgilenmiyor garantilik durumun olsun seni görürüm nasıl uğraştırıyorlar adamlar destek vermiyor benden çıktı servisi ile görüş diyorlar konu o sen alabilirsin sorun yok para kolay kazanılmıyor ben satıcı HB AMAZON VATAN İTOPYA İNCE HESAP GAMİN GEN VS VS olmadıkça almam sen alıyorsan al ben uyarımı yaparım arkadaş ister alırr ister almaz bu kadar basit
itopyadan aoc monitör aldım ölü pixel vardı ve pivotta boşta bir vida vardı adamlara kargoladım onlara ulaştıktan 1 saat sonra kargoya sıfırını verdiler ertesi gün yenisi elime ulaştı 2 gün içinde sıfır ürün değişimi aldımHocam itopyada dediğiniz satıcıların aynısı windows yükledikten sonra hiçbir desteği vermiyorlar.Bu fiyat bandında satıcı seçme lüksümüz olmadığı için ben böyle dedim 4060 lenovo loq vardı amazonda onun indirimi bitmeseydi onu önericektim fakat bitmiş.
Hocam sizde bariz bir sıkıntı varmış.Zaten tüm firmalar mecburi bunu yapmak zorunda bu kadar bariz bir hata varken yani ama etrafta gördüğüm kadarıyla itopya laptopta Windows yüklendikten sonra iade konusunda sıkıntı çıkarıyormus.itopyadan aoc monitör aldım ölü pixel vardı ve pivotta boşta bir vida vardı adamlara kargoladım onlara ulaştıktan 1 saat sonra kargoya sıfırını verdiler ertesi gün yenisi elime ulaştı 2 gün içinde sıfır ürün değişimi aldım
o kapasite nasıl ayarlanıyorEvet laptop alınabilir. +8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 30w ile 40w arası yapın. Ne kadar w olursa o kadar güçlü olur. Isınma sorunu çözülecektir.
G-Helper ile ayarlanıyor.o kapasite nasıl ayarlanıyor
nerden yapıcam detaylı anlatır mısınız ozelden acabaG-Helper ile ayarlanıyor.