Laptop alıcam önerii

OMNERY1

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
7000
Arkadaşlar merhaba üniversite için laptop alıcağım uzun ömürlü olsun diye m2 li istiyorum varsa kullandığınız veya uzun ömürlü olduğunu bildiğiniz laptoplar önerirseniz sevirim bir tane buldum bunuda yorumlarsanız güzel olur.
Bütçe : 6/7 k

Oyuncu laptobu almaya ne dersin? :)
Kat kat daha iyi.

Kat kat daha iyi.
ben kullanıcak olsaydım evet derdim ama kız kuzenim için arıyorum o da oyun oynamıyor ders için

ben kullanıcak olsaydım evet derdim ama kız kuzenim için arıyorum o da oyun oynamıyor ders için
Tamam ders için kullansın ne olacak? Her türlü her yerde daha performanslı sonuçta.

Üniversite ve ders için oyun laptopu asla önermiyorum. Ağırlığı fazla ve pil süreleri çok az oluyor.
Şuan halihazırda bir konu var.

O konuda da önerildiği gibi Huawei Matebook 13 çok avantajlı. Yanında 5 adet hediye veriliyor. Özellikle 23 inç bir monitör hediyesi var.

Kat kat daha iyi.
Sizce AN515-55'mi yoksa sizin dediğiniz mi ?

Üniversite ve ders için oyun laptopu asla önermiyorum. Ağırlığı fazla ve pil süreleri çok az oluyor.
Şuan halihazırda bir konu var.

O konuda da önerildiği gibi Huawei Matebook 13 çok avantajlı. Yanında 5 adet hediye veriliyor. Özellikle 23 inç bir monitör hediyesi var.
bence alınır atııgınız bilgisayar

aga kullanmdığın şeyi niye öneriyosun abartı bu zaten fiyat açısından değil ama kullanmıyacağı için gerek yok
Yani piyasadaki tüm laptopları kullanıyor olamayız ya. Senin attığın laptop hakkında konuşmak gerekirse, Casperlar çokta kaliteli değil ve ısınma problemleri yaşanmakta.
Post automatically merged:

Arkadaşın anlattığı oyuncu laptopu diye oyun oynamak zorunda değil, soğutması iyi, iş performansı iyi, ders için hayli hayli yeter anlamında. İşlemcisi zaten iyi bir şey. SSD'si dersleri veya işi olursa işleri için yeterli olacaktır. RAM için pek bir sorun yaşamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,998
Üyeler
190,847
Son üye
avsaadasitatilrehberi
Geri