Neler Yeni

Laptop almalıyım masaüstü m

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Eroğlu
merhabalar ben 9.sınıf öğrencisiyim ve yaz tatilinde bilgisayar almak istiyorum bütçem:40.000-60.000 ama laptop almalıyım yoksa masaüstü mü? ailem laptop istiyorlar çümkü 3 sene sonra üniversiteye gideceğim ama bende oyun için almak istiyorum benim için laptopun ekranı küçük ve bir parçası bozulduğunda vs. değiştiremiyorsun ama masaüstünün bütün parçalarını değiştirebilirsin ve masaüstü bana kalırsa oyun için en iyiysi sizce masaüstü mü alyim yoksa laptop mu?

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,528
İsim
Qwerty1029384756
İkisindende alın. 20K Ultrabook + 40K Kasa şeklinde isterseniz yapabilirsiniz.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Tuğra Yıldız
2. el ilginiz mevcut ise 140w 4050 acer cihazim mevcut 1 1.5 yil daha garantili.

1905

80+ Silver
am5 geleceğe yönelik kasa toplayın 3 sene sonra satıp laptopa çevirin.

merhabalar ben 9.sınıf öğrencisiyim ve yaz tatilinde bilgisayar almak istiyorum bütçem:40.000-60.000 ama laptop almalıyım yoksa masaüstü mü? ailem laptop istiyorlar çümkü 3 sene sonra üniversiteye gideceğim ama bende oyun için almak istiyorum benim için laptopun ekranı küçük ve bir parçası bozulduğunda vs. değiştiremiyorsun ama masaüstünün bütün parçalarını değiştirebilirsin ve masaüstü bana kalırsa oyun için en iyiysi sizce masaüstü mü alyim yoksa laptop mu?
ben de önceden masaüstü diyordum şimdi laptop diyorum

Jill Valentine

80+ Bronze
Kesinlikle laptop. Ha illa masaüstü düşünecek olursanız macbook da alın. ama illa laptop olmalı.

Qbört

80+ Bronze
İnternet üzerinden sıfır rtx 4070
Sarı siteden yine sıfır ayarında garantili rtx 4080 laptop bulabilirsin 60k bütçeyle bilgin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macbook da önermem amacına uygun da değil zaten.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Üniversitede de kullanacaksan laptop alabilirsin, hangi bölüm okumayı düşünüyorsun bilmiyorum ama lazım olacaktır. Onun dışında herhangi bir yere de taşıma ihtiyacın olmuyorsa masaüstü kullanıyorum tavsiye de ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversitede de kullanacaksan laptop alabilirsin, hangi bölüm okumayı düşünüyorsun bilmiyorum ama lazım olacaktır. Onun dışında herhangi bir yere de taşıma ihtiyacın olmuyorsa masaüstü kullanıyorum tavsiye de ederim.
peki masaüstü alıp 3 sene sonra satıp laptop alsam nasıl olur? ama o kadar para verip masaüstü aldıktan sonra satıp laptop almak üzer biraz belki

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
kesinlikle masaüstü. bilgisayar okumayacaksan ünide bilgisayarla pek işin olmayacak zaten evden hallediblirsin. bide 4 sene var daha. sonradan pişman olunmasın masaüstü alıver

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şunu söyleyem.
Mühendislik düşünüyorsan genelde öyle çok iyi bir laptopa ihtiyacın olmuyor tabi aksi varsa birisi yazsın ama gözlemim iş hayatında gerekiyor o laptoplarda genelde.
Onun dışında ortalama bir laptop işini görür idepadler kullanan çok kişi vardı bizim sınıfta .
Macbooklardan da uzak durun tavsiyem mühendislik için.
proteus gibi bazı simülasyonlar mac için mevcut değil bazı arkadaşlarım windows yüklemişti diye biliyorum hatta.
Uzun ömürlü bir şeyler istiyorsanız işlemciye ekstra önem gösterebilirsiniz.
Eski olup da halen iş yapan laptoplar gördüm zamanının iyi işlemcileri vardı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
masaüstü daha iyi olur laptopda 4060 alınabılecegıne 4070s sıstem toplanıyor

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen Yılmaz
Laptop bazen çok ihtiyaç duyulan bir şey işlemcisi güzel olan gpusu olmayan bir laptop alıp geri kalanı kasa için kullan bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom