Necmer 80+ Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 264 13 Nisan 2023 #1 Yeni msi laptop aldım altına soğutucu almak istiyorum f/p piyasayı araştırdım pek anlamıyorum bilgisi ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Yeni msi laptop aldım altına soğutucu almak istiyorum f/p piyasayı araştırdım pek anlamıyorum bilgisi ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
A AtakanE 80+ Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Atakan Eyüpoğlu 13 Nisan 2023 #2 Almanızı önermiyorum sadece kasayı soğutursunuz performansa bir etkisi olmaz.Termal bakımlar düzenli yapıldığı sürece sıkntı olmayacaktır.Hava akışını sağlamak adına yükseltici aparatlar alabilirsiniz.
Almanızı önermiyorum sadece kasayı soğutursunuz performansa bir etkisi olmaz.Termal bakımlar düzenli yapıldığı sürece sıkntı olmayacaktır.Hava akışını sağlamak adına yükseltici aparatlar alabilirsiniz.
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 22,093 Dahası Reaksiyon skoru 14,580 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 13 Nisan 2023 #4 Necmer yazmış: Yeni msi laptop aldım altına soğutucu almak istiyorum f/p piyasayı araştırdım pek anlamıyorum bilgisi ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi Devamı için tıklayın... Zalman ns2000 veya ns3000
Necmer yazmış: Yeni msi laptop aldım altına soğutucu almak istiyorum f/p piyasayı araştırdım pek anlamıyorum bilgisi ve deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi Devamı için tıklayın... Zalman ns2000 veya ns3000