Laptop Bakımı nasıl yapılmalı?

pLowstone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Arkadaşlar kolay gelsin.
Acer nitro an515-55 Modeline sahibim ve nerdeyse 3 yıldır bakım yapmadım ve ilk kez bakım yapacağım, yani bayağı acemiyim. Heryer toz içinde olduğunu düşünüyorum açıkcası. 98 Derece falan görüyorum minumum'a indirmek için elimden geleni yapacağım.
-Fanların ve tüm tozların temizliği.
-Thermalright Heilos V2'yi cpu ve gpu'ya uygulama
-Memo soğutucu stand (çok beğenildiği için denemek istiyorum)
Üçüncü olarak hiç açıp bakmadım ürünler geldikten sorna açıp bakımını yapacağım fakat VRAM VRM gibi bileşenleri Cooler Force 12.8 W/mK Thermal Putty ile değiştirmem gerekiyor mu en çok bunu merak ediyorum. o yüzden konuyu açtım aslında. Fakat biraz tedirginim çünkü kalınlık vs çok önemli diyorlardı emin olamadım o yüzden soruyorum kesinlikle değiştir derseniz değiştireceğim.

Arkadaşlar kolay gelsin.
Acer nitro an515-55 Modeline sahibim ve nerdeyse 3 yıldır bakım yapmadım ve ilk kez bakım yapacağım, yani bayağı acemiyim. Heryer toz içinde olduğunu düşünüyorum açıkcası. 98 Derece falan görüyorum minumum'a indirmek için elimden geleni yapacağım.
-Fanların ve tüm tozların temizliği.
-Thermalright Heilos V2'yi cpu ve gpu'ya uygulama
-Memo soğutucu stand (çok beğenildiği için denemek istiyorum)
Üçüncü olarak hiç açıp bakmadım ürünler geldikten sorna açıp bakımını yapacağım fakat VRAM VRM gibi bileşenleri Cooler Force 12.8 W/mK Thermal Putty ile değiştirmem gerekiyor mu en çok bunu merak ediyorum. o yüzden konuyu açtım aslında. Fakat biraz tedirginim çünkü kalınlık vs çok önemli diyorlardı emin olamadım o yüzden soruyorum kesinlikle değiştir derseniz değiştireceğim.
3 senede pad değişimine gerek olduğunu düşünmüyorum kaliteli macun + kaliteli temizlik yeterli olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,801
Üyeler
190,447
Son üye
geekiad
Geri