Neler Yeni

Yardım Laptop batarya kullanımı.

kyagizzz

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
518
Arkadaşlar zaten forumdaki çoğu kişi benden bıktı ama tam bilmedigim için soruyorum. Laptop nasıl kullanılmalı. Batarya olarak. Full şarjda kullanıyorum ben. Alalı 2 ay oldu ve sadece hafta sonları kullanildi. 19 gün fln yani. 1 ya da 2 kere doldur boşalt olmuştur. Bataryayı nasıl kullanilmali

Anladım hocam kb sizi sinirlendirmek istemezdim. Gereksiz bir takıntılı insnaim maalesef asamiyorum o yüzden böyle oluyor ve ilk bilgisayarım. Kusura bakmayın mazur görün
yok hocam est. bataryaya fazla takmayın dikkat etseniz de etmeseniz de ölecek.hayırlı olsun bilgisayarınız.zaten bataryada tam performans alamazsınız.şarjda kullanmak şart.anakartın uygulamasında falan %80 de şarj kitleme ayarı varsa açın onu.

Evet servis öyle diyince bende arada kaldım buraya yazdım. Kafamdaki en ufak soruyu buraya yazıyorum. Dediğim gibi ilk bilgisayarım ve heyecan var ister istemez. Ve takıntılı bir insanım. Kusura bakmayın. Teşekkür ederim.
yok hocam est. bataryaya fazla takmayın dikkat etseniz de etmeseniz de ölecek.hayırlı olsun bilgisayarınız.zaten bataryada tam performans alamazsınız.şarjda kullanmak şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,089,275
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri