Neler Yeni

Yardım Laptop çok mu ısınıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
Lenovo ideapad gaming 3 model laptopun (R5 5600H RTX3050Tİ) tüm termal bakımlarını yaptım mx4 termal macun ile de incecik macun çektim ve fanları da sıkıca yerine vidaladım. Ekran kartım stress altında 75-80 derece aralığında olmasına rağmen işlemcim 98 99 derecelere kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir yo
boşta.PNG
ksa normal mid
stress.PNG
ir? Aşağıya boştayken ve stress altındayken ki değerlerini paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
ismail
Bilgisayarı masaya sıfır mı koyuyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir
Lenovo ideapad gaming 3 model laptopun (R5 5600H RTX3050Tİ) tüm termal bakımlarını yaptım mx4 termal macun ile de incecik macun çektim ve fanları da sıkıca yerine vidaladım. Ekran kartım stress altında 75-80 derece aralığında olmasına rağmen işlemcim 98 99 derecelere kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir yoAlıntıyı görüntüleksa normal midAlıntıyı görüntüleir? Aşağıya boştayken ve stress altındayken ki değerlerini paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sırf bu sorunlar yüzünden laptop alacağım sürekli araştırıyorum hangi modeli almaya kalksam bir problemi çıkıyor, eğer ki bios kilidi yoksa throttlestop ile undervolt işlemi yapabilirsin daha uzun süre kullanım sağlar ve ısı değerlerin düşer ama performansdan biraz kaybedebilirsin haberin olsun. Bende hp victus alacaktım sanırım onda kilit varmış vazgeçtim. Yeni laptop arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırf bu sorunlar yüzünden laptop alacağım sürekli araştırıyorum hangi modeli almaya kalksam bir problemi çıkıyor, eğer ki bios kilidi yoksa throttlestop ile undervolt işlemi yapabilirsin daha uzun süre kullanım sağlar ve ısı değerlerin düşer ama performansdan biraz kaybedebilirsin haberin olsun. Bende hp victus alacaktım sanırım onda kilit varmış vazgeçtim. Yeni laptop arıyorum
Bu laptoplar maliyet kısarak üretildiği için genelde böyle sorunlar olabiliyor eğer bütçen varsa üst seviye modellere bak. OMEN LEGİON PREDATOR ROG serisi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
ahmet burak kara
MX-4 sahtedir. Teknobiyotik haricinde satılanların büyük kısmı sahte. Bana da kaktırmışlardı oradan öğrendim. Sahtesi bok gibi, diş macunu daha iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MX-4 sahtedir. Teknobiyotik haricinde satılanların büyük kısmı sahte. Bana da kaktırmışlardı oradan öğrendim. Sahtesi bok gibi, diş macunu daha iyidir.
amazonun kendisinden satın aldım ama sahte değildir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir
Bu laptoplar maliyet kısarak üretildiği için genelde böyle sorunlar olabiliyor eğer bütçen varsa üst seviye modellere bak. OMEN LEGİON PREDATOR ROG serisi gibi
Sağol kanka, internette birkaç video harici bir şey bulamadım ama ryzen işlemciler için farklı bir program gerekiyormuş onun hakkındada benim bilgim yok araştırıp undervolt yapabilirsin hatta oluyorsa kesin yap, laptopunda ömrünü uzatırsın hem

TİTAN.

80+ Platinum
Lenovo ideapad gaming 3 model laptopun (R5 5600H RTX3050Tİ) tüm termal bakımlarını yaptım mx4 termal macun ile de incecik macun çektim ve fanları da sıkıca yerine vidaladım. Ekran kartım stress altında 75-80 derece aralığında olmasına rağmen işlemcim 98 99 derecelere kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir yoAlıntıyı görüntüleksa normal midAlıntıyı görüntüleir? Aşağıya boştayken ve stress altındayken ki değerlerini paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu sıcaklıklar çok fazla 3060lı modelini kullanıyorum daha 78 dereceyi geçemedim cihaz için değişim isteyin
Teknoloji şans işi sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mert Öztürk
Bu sıcaklıklar çok fazla 3060lı modelini kullanıyorum daha 78 dereceyi geçemedim cihaz için değişim isteyin
Teknoloji şans işi sonuçta
Talepte bulundum destek ekibiyle de görüştüm fakat mühim olan sıcaklık değerinin kaç olduğu değil de sıcaklık sebebiyle ani fps düşüşleri olması gerekiyormuş işleme alınması için.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
ismail
Fanı tekrar kontrol et.Bu koşullarda 99'u görmemesi lazım

Rs6 Sedan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru