Ayarlardan baktınızmı wifi açılıyor mu ?Asus laptop da wifi gözükmüyor. Biostan baktım bişey varmı düzgündü. Wifi kartına da baktım sorun yoktu. Driverlarıda indirdim denedim hiç bi türlü olmuyor. Nasıl yapabilirim ?
baktım gözükmüyor bileAyarlardan baktınızmı wifi açılıyor mu ?
hocam burada bluetooth device ve ethernet ağ kablosusu takılı değil var wifi gözükmüyorBuradan devre dışı bırakılmış olabilir mi? Yada burada gözüküyor mu?
Alıntıyı görüntüle
garantiyi bugün için ariyamiyabilirim başka yapılıcak bişey yok muGarantiyi arayin yardimci oluyorlar
Aygıt yöneticisine girip, ağ bağdaştırıcıları sekmesini açıp ss atabilir misin?baktım gözükmüyor bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam burada bluetooth device ve ethernet ağ kablosusu takılı değil var wifi gözükmüyor
garantiyi bugün için ariyamiyabilirim başka yapılıcak bişey yok mu
Aygıt yöneticisine girip, ağ bağdaştırıcıları sekmesini açıp ss atabilir misin?
Eksik driverlar var hocam notebook tam model yazarsan bakayım bi.Mesaj otomatik birleştirildi:
gizli aygıtları göster diyerek yolladım
hocam driverları yüklememişsinAsus laptop da wifi gözükmüyor. Biostan baktım bişey varmı düzgündü. Wifi kartına da baktım sorun yoktu. Driverlarıda indirdim denedim hiç bi türlü olmuyor. Nasıl yapabilirim ?
(SİSTEM MODELİ) X550XJEksik driverlar var hocam notebook tam model yazarsan bakayım bi.
modelini yazıp ağ ile ilgili driverları indirdimhocam driverları yüklememişsin
hepsini indir(SİSTEM MODELİ) X550XJ
modelini yazıp ağ ile ilgili driverları indirdim
BU 3 driverı indirdim
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/...ek_Win10_64_VER2023157012015.zip?model=X550JX Şunu indirip kur bakalım.(SİSTEM MODELİ) X550XJ
modelini yazıp ağ ile ilgili driverları indirdim
BU 3 driverı indirdim