Neler Yeni

Yardım laptop darboğaz yapiyor

kyagizzz

80+ Bronze
Arkadaşlar laptobu aldim pazartesi elime geçti ve anca forza gibi ağır bir oyun yukleyebildim ve orta ayarlarda islemci %100 unu kullanmasina ragmen ekran karti %50sini %60 ini anca kullaniyor bu yüzden darboğaz yiyorum ve fps gereksiz düşüyor cok drop yiyorum monster yetkili sevisini aradiğimda ise darbogaz oldugunu yarin aramam gerektiğini soyluyorlar uzaktan baglanti icin bunun cozumu nedir ? monster abra a5 v17.2

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ben laptobu ilk aldiğim zaman 12 vardi kullandiktan sonra valorantta drop olunca musteri hizmetlerini aradim 6 ya cektirdiler sonra 12 cikmadi sorduğum zaman islemcinin yorulduğu anda ciktigini ve zararli oldugunu soylediler su anda 12 gozukmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

05383113491 k.yagizzz de instagramim burdan ulasirsan abi cok mutlu olurum gercekten ya da dc de olur
Ne kadar bilgiliymiş müşteri hizmetleri (!) saçma sapan hiçbir dayanağı olmayan bilgiler vermişler.

Orada işlemci sayısı yazan yerdeki tiki kaldır ve kaydet. Sistem kendisi ayarlayacaktır.

kyagizzz

80+ Bronze
Ne kadar bilgiliymiş müşteri hizmetleri (!) saçma sapan hiçbir dayanağı olmayan bilgiler vermişler.

Orada işlemci sayısı yazan yerdeki tiki kaldır ve kaydet. Sistem kendisi ayarlayacaktır.
Tiki kaldirdim yeniden baslattim ve ordan kendim 12 yi sextim dogru mu yaptim?

Tiki kaldirdim yeniden baslattim ve ordan kendim 12 yi sextim dogru mu yaptim?
Pardon tiki kaldirdim ve 12 yi sectim obur turlu 1 gozukuyordu

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ben laptobu ilk aldiğim zaman 12 vardi kullandiktan sonra valorantta drop olunca musteri hizmetlerini aradim 6 ya cektirdiler sonra 12 cikmadi sorduğum zaman islemcinin yorulduğu anda ciktigini ve zararli oldugunu soylediler su anda 12 gozukmuyor

05383113491 k.yagizzz de instagramim burdan ulasirsan abi cok mutlu olurum gercekten ya da dc de olur

Şu anda 12 ye aldim ama bunu musteri hizmetleri zararli oldugunu soylemisti zararlimi?
Direkt tiki kaldır oradaki. Hiçbir şey seçme yani. Ek olarak işlemcinin tüm iş parçacıklarını kullanmaktan daha normal bir şey olmaz, hiçbir zararı yok.

kyagizzz

80+ Bronze
Direkt tiki kaldır oradaki. Hiçbir şey seçme yani. Ek olarak işlemcinin tüm iş parçacıklarını kullanmaktan daha normal bir şey olmaz, hiçbir zararı yok.
Yeniden baslatiyorum simdi oyuna giricem duzelmesi mi lazim?

kyagizzz

80+ Bronze
Gerektiği zaman 12 yi kullanicak yani oylemi?

kyagizzz

80+ Bronze
O kendisi ayarlar ve çoğu zaman da 12 yi kullanır zaten. Orayı kısıtlamak işlemciye kısıtlamamaktan daha çok zarar verir.
Şu anda yaptim ultra ayarlara aldim bakalim tamaini kullanicakmi diye ayrica yarin icin teknik servis randevusu almistim gene de goturiyimmi? Genel bir kontrol yapsinlar orda da?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Şu anda yaptim ultra ayarlara aldim bakalim tamaini kullanicakmi diye ayrica yarin icin teknik servis randevusu almistim gene de goturiyimmi? Genel bir kontrol yapsinlar orda da?
Sen bilirsin, bence gerek yok bu işlem büyük ihtimalle sorunu tamamen çözecektir.

kyagizzz

80+ Bronze
Sen bilirsin, bence gerek yok bu işlem büyük ihtimalle sorunu tamamen çözecektir.
Su an yaptim ama % 70 70 kullaniyor neredeyse ikiside ama hatta islemci biraz daha az ama ultra ayarlarda tamamini kullanmadiği icin kasiyor gene

Ara ara bu degerlere kadar dusuyor.

60 fps e dusuyor geneliikle ekran karti ve islemci kullanimi %60

Son düzenleme:

kyagizzz

80+ Bronze
@FPU/CACHE hocam nolur yardim et ufak bir ozet gec istersen son durum olarak teknik servise randevu aldim ekran karti islemci kullanimi %40-50-60 fps 60 forzada sence garantiye mi gonderiyim direk iade mi ediyim ne yapayım?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,129
İsim
Hakan
@FPU/CACHE hocam nolur yardim et ufak bir ozet gec istersen son durum olarak teknik servise randevu aldim ekran karti islemci kullanimi %40-50-60 fps 60 forzada sence garantiye mi gonderiyim direk iade mi ediyim ne yapayım?
Ben Laptop Bilmiyprım Hocam Maalesef @Techno08