Driverları düzgün kurduğundan emin misin ?merhaba yeni hp 16 laptop aldım 4060 5 7640lı valoda bi test yapayım dedim fps 30 bunu nasıl düzeltiriz
w oto kurdu zatende hp yazılımıyla kontrol ettim ekran kartını ise kendim indirdimDriverları düzgün kurduğundan emin misin ?
hepsini yaptımŞarjda kullan, güç ayarlarınu performansa al, driverları kur güncelle
O zaman valorantın ayarlarını yap. Furmark ve Aida64 testlerini yaptın mıw oto kurdu zatende hp yazılımıyla kontrol ettim ekran kartını ise kendim indirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsini yaptım
Valorantın ayarlarıyla alakası yok. 30 FPS anormal bir değer. Laptopta yazılımsal bir eksik var.O zaman valorantın ayarlarını yap. Furmark ve Aida64 testlerini yaptın mı
driverları nasıl kontrol edebilirimValorantın ayarlarıyla alakası yok. 30 FPS anormal bir değer. Laptopta yazılımsal bir eksik var.
İşlemci bazlı bir oyunda bilemiyorum yani ne olabilir yazılımda, furmark testlere bakmak lazım önce.Valorantın ayarlarıyla alakası yok. 30 FPS anormal bir değer. Laptopta yazılımsal bir eksik var.
Windows sürümü kaç. Eğer çok bir şey indirmediysen tekrar temiz bir kurulum yap.driverları nasıl kontrol edebilirim