Neler Yeni

laptop ekran kartı driver yükleyince mavi ekran veriyor

halitxct

80+ Silver
Laptop ekran kartının driverını yüklüyorum ondan sonra mavi ekran hatası alıyorum
vıdeo tdr faulıre
bu hatayı alıyorum ekran kartım amd radeon 7600m
yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
1. Çözüm;
Grafik Sürücülerinizi Güncelleyin Veya Yeniden Yükleyin, Yüklemeden Önce Grafik Kartını Kaldırmanız Lazım Ondan Sonra Yükleyin Lütfen
Windows + R - Çalıştır - devmgmt.msc Bu Kod İle Direk Ayıt Yöneticiye Gide Bilirsin..

2.Çözüm;
Güç Yönetimi Ayarlarınızı Düzenleyin... Lütfen
'' Denetim Masası - Güç Seçenekleri - Plan Ayarlarını Değiştir - Gelişmiş Güç Ayarları - PCI Express - Bağlantı Durumu Güç Yönetimi '' Tamamen Kapalı Yapın..

Ve Bilgisayarı Yeniden Başlatın Lütfen...

halitxct

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Çözüm;
Grafik Sürücülerinizi Güncelleyin Veya Yeniden Yükleyin, Yüklemeden Önce Grafik Kartını Kaldırmanız Lazım Ondan Sonra Yükleyin Lütfen
Windows + R - Çalıştır - devmgmt.msc Bu Kod İle Direk Ayıt Yöneticiye Gide Bilirsin..

2.Çözüm;
Güç Yönetimi Ayarlarınızı Düzenleyin... Lütfen
'' Denetim Masası - Güç Seçenekleri - Plan Ayarlarını Değiştir - Gelişmiş Güç Ayarları - PCI Express - Bağlantı Durumu Güç Yönetimi '' Tamamen Kapalı Yapın..

Ve Bilgisayarı Yeniden Başlatın Lütfen...
malesef düzelmedi

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
@halitxct

Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsun Peki Kardeşim..

halitxct

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
'' Chipset '' Anakartın Beyni Demek Yani İşlemci, Önbellek, Sistem Veri Yolları, Çevre Birimleri; Kısaca Donanımlar Arasındaki Veri Akışını Denetler
Yok kanka başımdan geçen olayı anlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saç kurutma makinasıyla ısıttım çalıştı 🤣
@berkozbicerr
Mesaj otomatik birleştirildi:

@halitxct

Windows + R Tuşlarına Basın, Yazın C:WindowsSystem32 Tamam Tıklayın Burada Atikmpag.sys Adlı Dosyayı Bulun ve Atikmpag.sys.bak Olarak Yeniden Adlandırın. Şimdi C Sürücüsünü Açın Ve ATI adlı Bir Klasör Arayın. ATI’De Adında Bir dosya olacak atikmpag.sy_ oradan masaüstüne Kopyala. Şimdi Komut İstemini (Yönetici) Açın. Tip Chdir Desktop Ve Dizini Masaüstü Olarak Değiştirmek İçin Girin Ardından, Aşağıdaki Komutları Yazın Ve Her Biri İçin Enter Tuşuna Basın.
expand.exe
atikmdag.sy_
atikmdag.sys
expand -r
atikmdag.sy_
atikmdag.sys
Şimdi, Masaüstünde Yeni Bir Atikmdag.sys Dosyası Görmelisiniz. Sadece C> System32’ye Kopyalayın. PC’nizi Yeniden Başlatın. VIDEO_TDR_FAILURE Düzeltmesi Gerekir

ÖRNEK;
expand.exe ( ENTER )
atikmdag.sy_ ( ENTER )
atikmdag.sys ( ENTER )
expand -r ( ENTER )
atikmdag.sy_ ( ENTER )

atikmdag.sys ( ENTER )

Bunları Yapınca Hiç Bir Şekilde Boşluk Kalmamasına Dikkat Et Yapamadığın Konu Veya Takıldığın Konu Varsa Özel'den Yaz Kardeşim..

Son düzenleme:
Top Bottom