Neler Yeni

Yardım Laptop Ekran kartı

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Herkese merhaba
Öncelikle benim lenovo b590 610m ekran kartlı bir laptopum var ama oyunlarda aşırı kasma ve donma şikayetleri yüzünden ekran kartını (şayet böyle bir imkan varsa) değiştirmek istiyorum ön gördüğüm ekran kartı linki
Veya sizin tavsiye ettiğiniz bir ekran kartı varmı dır durumum çok olmayıp en fazla 750 TL olan idare edecek bir ekran kartı sizden bekliyorum

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Değiştirmek gibi bi olay yok zaten laptopta. GT 1030 zaten performansı çok düşük elinizdeki laptopu satıp yeni bi şeyler almak daha mantıklı. Eğer yok diyorsanız eGPU var ama o da pahalı bi olay, 750₺ ye imkansız.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değiştirmek gibi bi olay yok zaten laptopta. GT 1030 zaten performansı çok düşük elinizdeki laptopu satıp yeni bi şeyler almak daha mantıklı. Eğer yok diyorsanız eGPU var ama o da pahalı bi olay, 750₺ ye imkansız.
Ne öneriesimiz bu laptopum ederi ile alınabilecek bir oyun bilgisayarı

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni bir laptop alın, içinde R5 3500U bulunan bir laptop zaten işlemci içindeki grafik birimi sayesinde GT 610M den çok daha performanslı olacaktır.
Peki bunun elindeki bilgisayarın satımı ile üzerine ne kadar daha para eklemem gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bunun elindeki bilgisayarın satımı ile üzerine ne kadar daha para eklemem gerekebilir
Çok büyük bir bütçeye sahip değilim ailemden dolayı ben 30 fps ile idare etmiş bir gamerim en düşük bütçe ile en performanslı sistemlere bakıyorum

Top Bottom