Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunda Ekran kartı Çöktü hatası Alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
melsa
Neden havalı bir şekilde görünüyorum biliyor musun? Çünkü sen beni o şekilde görmek istediğin için? Çünkü sorun burada değil; beni anlamak istemeyen o kalın kafanda.
Koskoca siteye bak bakalım senden başka bana bu şekilde yaklaşan oldu mu? Bilakis biz buradaydık; aniden sen geldin araya ortaya karışık oldun.
yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler sorun şu anlık düzeldi

Senerr

80+ Bronze
yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler sorun şu anlık düzeldi
Ya bırak, madem yardımcı olmuş. Bunu saygısızca mı ? Yaparak olmuş ona bakarım. Kendine saygısı olsa yaşını söylemez. İlk mesajı ben atmışım biz buradayken sen yoktun diyor. Senle benzer bir cihazı kullandım diye geldim utanmasa sen sus diyecek. Siteyi kullanmayı bilmiyor daha bu. Furmark testini görmeden daha oneboard kartını kullandırmaya çalışıyor, Nvidia varken oneboard kartını kullandırarak sorunu çözecek. Laptopun zaten fiyatını değiştiren şey o. Senin laptopundaki oneboard gpu, Nvidia gpu'ya oranlar çok daha zayıf muhtemelen. Ondan tamamen karşı çıktımda anlamadı muhtemelen bir de duyarda kasmaya başladı. Oneboard gpu kullanarak sorunun çözülse bu sefer onunda fanı macunu eskidiğinde aynısı olacak demiyor, servis bakımı gördü mü ? Bu demiyor adam.

Furmark sonucuna bakalım demesem daha 92 derece görebileceğine inanmazdım ben o kartın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak! Furmark testinin 2 aşaması vardır. Sen şu an en yüksek çözünürlük isteyen oyunları test ettin. Peki 5. dakikadan sonra hemen neden kapattırdın testi? Daha boşluk tuşuna basıp da işlemci testine geçiş yapmayı neden denettirmedin arkadaşa? Ha? Ama youtublardan izleme yapıp da karşımıza çıkmanız bu yüzden işte. Test yapmaktan bile acizsin. O arkadaşı 2. işlemci testini de yaptırmalıydın
Bir de 2. aşamasına gerek yok Furmark'ın, görev yöneticisinden işlemci yani cpu sıcaklığını görüyor zaten oyuna girer cpu sıcaklığına görev yönetisine alt tab atarak bakar muhtemelen board ekran kartının sıcaklığı da hemen hemen o kadar olur. Cpu sıcaklığında sorun yoksa, oneboarda da sorun yoktur çünkü o ekran kartı işlemcinin içinde gömülüdür. Benim amacım Nvidia'yı görmekti onun sebebi de Nvidia ile oyunlarda daha yüksek fps alabileceğinden kaynaklıydı, senin yapmaya çalıştığın şeyi ben anladım. Oneboard ısınmaz belki diyerek kullandırmaya çalışıyorsun ama konu sahibi ekran kartını yani Nvidia'yı kullanmadığım oyunlarda çöküyor deyince senin fikrini önemsemedim. Yoksa akılsızca bir durum yok ortada ancak doktor ? Gibi kelimeler bana garip geldi oradan koptuk senle.

Seninde neden 2. aşamayı denettirmedin sorunun cevabını verdik böylece. Entegre ekran kartları, genellikle anakart üzerinde yer alır ve CPU ile aynı çipi paylaşır.

Son düzenleme:
Top Bottom