Neler Yeni

Laptop Ekran Servis Ücreti

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Selamlar, huawei matebook d15 bilgisayarim linkte paylastigim soruna sahip. ( https://streamable.com/1kuyk4 )
Huawei KVK teknik servise gonderdik bize 3200TL ucret cikardilar (Garanti disi, ekran, ekran flexi ve B cover ucreti " seklinde aciklama var). Az çok bildigim kadarıyla ekranda sorun olmadigini dusunuyordum temassizlik vs vardir diyordum ama ekran falan her sey degisecek sanirim. Ekranin ve bu yazan seylerin degismesi gerekli mi sizce 3200tl lik bir sorun mu yoksa mahalle bilgisayarcisi vs cozulebilecek bir sey mi?

Nedox

80+ Bronze
Mahalle bilgisayarcisini gecin onun isi degil bu mahvedebebilirler. Ama internette özel hizmet yapan firmalar var onlar belki cözebilir.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Selamlar, huawei matebook d15 bilgisayarim linkte paylastigim soruna sahip. ( https://streamable.com/1kuyk4 )
Huawei KVK teknik servise gonderdik bize 3200TL ucret cikardilar (Garanti disi, ekran, ekran flexi ve B cover ucreti " seklinde aciklama var). Az çok bildigim kadarıyla ekranda sorun olmadigini dusunuyordum temassizlik vs vardir diyordum ama ekran falan her sey degisecek sanirim. Ekranin ve bu yazan seylerin degismesi gerekli mi sizce 3200tl lik bir sorun mu yoksa mahalle bilgisayarcisi vs cozulebilecek bir sey mi?
Sensör değişecek, max 250tl, ekran flexi çıkma 300-500 e bulunur.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mahalle bilgisayarcisini gecin onun isi degil bu mahvedebebilirler. Ama internette özel hizmet yapan firmalar var onlar belki cözebilir.
mahalle bilgisayarcisindan kastım kvk disi servisler. Izmirdeyim kaliteli servisler bulurum ama sorun bu mu onu bilemiyorum. Eger ekran her turlu degisecekse kvkya onaylicam tamiri.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
mahalle bilgisayarcısı sadece flekx hasarlı ise bi şeyler yapabilir. Eğer videodaki bilgisayardan söz ediyorsan ekran sağlam, fleks bozuk büyük olasılıkla. ya da flks yuvası da bozuk olabilir. Mahalle bilgisayarcısına güvenme bence, sağlam ekranı alıp, sahte çin malı ekran ile bile değiştirir.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Sensör değişecek, max 250tl
sensör dediginiz nedir hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

mahalle bilgisayarcısı sadece flekx hasarlı ise bi şeyler yapabilir. Eğer videodaki bilgisayardan söz ediyorsan ekran sağlam, fleks bozuk büyük olasılıkla. ya da flks yuvası da bozuk olabilir. Mahalle bilgisayarcısına güvenme bence, sağlam ekranı alıp, sahte çin malı ekran ile bile değiştirir.
hocam mahalle bilgisayarcisi derken kvk disinda bir servisten bahsediyordum. Ekran degismemesi gerektigini dusunuyorum. Izmirdeyim bunu guvenle daha uygun fiyata yapabilecek birini bulmam zor olmaz diye dusunuyorum

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Ekran çalışıyor. flex kablo zarar görmüş olabilir. Ekranı değiştirtmezdim.
ben de baglanti ile ilgili oldugunu dusunuyordum. gondrdik kvkya her turlu ariza tespit bedeli 150tl odeyecegiz ama 3200tllik bir sorun olmadigina %70 eminim sizin yorumlarinizla birlikte

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Ekran çalışıyor, o yüzden ekran sağlamdır diyebiliriz. ama açarken belli bir açıda çalışıyor, ya fleks bozuk ya da fleks yuvası genişlemiş. Tamiri için bu kadar para istenmesi kvk da normal ama güvendiğin bir bilgisayarcı bulursan bi göster. durumu açıkça izah et ve teslim etmeden önce durumu videoya al ki bi zarar gelirse kanıtın olsun.

Top Bottom