Neler Yeni

Yardım Laptop ekranım bozuldu nasıl görüntü alırım

Cruelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Yağmur
Bilgisayarım casper markadır bilgisarı açılıyor alacak görüntü yok. Tamire verdim ekranın bozuk olduğunu söylediler 1000 TL gibi Bi fiyata yapılacağını söylediler ama bu pc ye değmez. Ve Bi kaç videoda vga girişiyle felan TV yada monitör e görüntü aktarılıyordu ama yapamadım.

Bünyamina

80+ Platinum
Bilgisayarım casper markadır bilgisarı açılıyor alacak görüntü yok. Tamire verdim ekranın bozuk olduğunu söylediler 1000 TL gibi Bi fiyata yapılacağını söylediler ama bu pc ye değmez. Ve Bi kaç videoda vga girişiyle felan TV yada monitör e görüntü aktarılıyordu ama yapamadım.
vga yada hdm kablosu ile hangisi monitörde veya tv de çift taraflı destekli ise takınca görüntü alamıyorsan bence pc de sıkıntı olabilir

Cruelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc de sıkıntı yok ama ekran durduk yere bozulmaz herhalde acaba aradaki kablosu felan mı bozuldu pc yi açınca ışıklar felan yanıyo normal açılıyor ama ekran siyah Bi şekilde duruyor tepki vermiyor.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Pc de sıkıntı yok ama ekran durduk yere bozulmaz herhalde acaba aradaki kablosu felan mı bozuldu pc yi açınca ışıklar felan yanıyo normal açılıyor ama ekran siyah Bi şekilde duruyor tepki vermiyor.
Tv ya da monitörünüzden vga/hdmi ile bağntı yaptığınızda görüntü alamıyorsanız;
amd harici ekran kartlı bir laptop a sahipseniz i5 1.nesil gibi ekran kartı çipi arızalı olabilir. :unsure:

Cruelz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağatay Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tv ya da monitörünüzden vga/hdmi ile bağntı yaptığınızda görüntü alamıyorsanız;
amd harici ekran kartlı bir laptop a sahipseniz i5 1.nesil gibi ekran kartı çipi arızalı olabilir. :unsure:
İşlemcisi i3 4000m apu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,544
Üyeler
163,187
Son üye
batman211-2362
Top Bottom