- Reaksiyon skoru
- 0
herhangi bir darbe almadı diye biliyorum fiber bezle kuru şekilde siliyorum her zaman yayılabilir mi bu?Darbe almış olabilir ekran.
yayıldı mı peki?Bende de oluştu çünkü darbe aldığında ekran.
bezle silerken orta kısım daha dayanıksız kaldığı için hasar verebilmek daha kolayherhangi bir darbe almadı diye biliyorum fiber bezle kuru şekilde siliyorum her zaman yayılabilir mi bu?
aslında çok küçük bir noktada gözle görülmüyor dikkatli bakmazsan ve siyah ekranda olduğu için sadece yayılmıyorsa dert etmeyeceğimbezle silerken orta kısım daha dayanıksız kaldığı için hasar verebilmek daha kolay
dert etmeyin hocam bir şey olmazaslında çok küçük bir noktada gözle görülmüyor dikkatli bakmazsan ve siyah ekranda olduğu için sadece yayılmıyorsa dert etmeyeceğim
sağ olun içimi rahatlattınız daha önce servisle çok sorun yaşadığım için servise göndermek istemiyordumdert etmeyin hocam bir şey olmaz
hayır hiç temizlemedim sadece kuru fiber bez tozlar için belki birkaç sefer servise gittiğinde onlar temizlemiştirtemizleme spreyi ile temizledin mi hiç
aynı leke forumdaki bir kullanıcıda daha vardı ya temizlik spreyi yaptıgını yazmıstıhayır hiç temizlemedim sadece kuru fiber bez tozlar için belki birkaç sefer servise gittiğinde onlar temizlemiştir
hiç temizlik malzemesi sıkılmadı üstüne zararlı olduğunu bildiğim için sadece mikrofiber kuru bez kullandım ben sadece yayılmasından korkuyorum şu an fark edilmiyor bileaynı leke forumdaki bir kullanıcıda daha vardı ya temizlik spreyi yaptıgını yazmıstı