Neler Yeni

Laptop ekranını 144 hz yaparsam pil çok harcar mı

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Laptop prize takılı ike otomatik 144 hz oluyor akıcı sekilde kullanıyorum. Prizden çıkardığımda pile geçiyor ve 60hz oluyor ve aradaki hz farkı sarhoş gibi hissetmeme sebep oluyor. Ayarlardan pilde de 144 hz olsun diye ayarladım acaba pil kullanımını çok fazla arttırır mı siz ne tavsiye edersiniz eskisi gibi mi olsun 144 hz de mi bırakayım

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Laptop prize takılı ike otomatik 144 hz oluyor akıcı sekilde kullanıyorum. Prizden çıkardığımda pile geçiyor ve 60hz oluyor ve aradaki hz farkı sarhoş gibi hissetmeme sebep oluyor. Ayarlardan pilde de 144 hz olsun diye ayarladım acaba pil kullanımını çok fazla arttırır mı siz ne tavsiye edersiniz eskisi gibi mi olsun 144 hz de mi bırakayım
Normalde 5 saat gidiyorsa 4 saat gider. Pilde oyun oynamanızı tavsiye etmiyorum.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Yok zaten pilde oyun keyifli olmuyor hem prizde oynuyorum. Pide genellikle ders çalışmak için youtubedan video izlemek için kullanıyorum
Pil'deyken sadece internette geziniyorsanız 144Hz yapmanız için bir sebep yok. Videolar en fazla 60FPS kullanıyor. Şu anlık...

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil'deyken sadece internette geziniyorsanız 144Hz yapmanız için bir sebep yok. Videolar en fazla 60FPS kullanıyor. Şu anlık...
Şöyle söyleyeyim genellikle prizde kullandığımda 144 hz deki akıcılığa alıştığımdan pile geçince sanki iphonedan kasan samsung j7 ye geçmişim gibi oluyor. Ekrandaki görüntüler soluk oluyor çok büyük bir pil harcaması söz konusu değilse 144 hz kullanmak istiyorum komple

Top Bottom