Neler Yeni

Yardım LAPTOP FAN BLOĞUNUN VİDASI YALAMA OLDU

Farex

80+ Silver
soğutucu bakır boruyu sökerken son vidası çok sıkışmış bende uğraştım ve yalama oldu ben bunu nasıl sökebilirim?

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Fotoğraf atsanız daha iyi olurdu ancak sökülmeyen civatalar için ısıtma her zaman işe yarar. Rahat bir yerdeyse lehim havyası ile üzerinde biraz lehim uygulayarak sökebilirsiniz ama lehim damlarsa veya eliniz yatkın değilse bulaşmayın derim.

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraf atsanız daha iyi olurdu ancak sökülmeyen civatalar için ısıtma her zaman işe yarar. Rahat bir yerdeyse lehim havyası ile üzerinde biraz lehim uygulayarak sökebilirsiniz ama lehim damlarsa veya eliniz yatkın değilse bulaşmayın derim.
Elim az çok yatkın fakat lehim havyası ile işe yarar derseniz deneyim cihazım kapalı kapağı isterseniz fotoğrafta atayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

WhatsApp Image 2024-02-17 at 19.54.42.jpeg

Son düzenleme:

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Biraz rahat bir yer gibi gözüküyor hocam. Penseyle yanaklarından tutup çevirmeyi de deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom