Neler Yeni

Yardım LAPTOP FAN BLOĞUNUN VİDASI YALAMA OLDU

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,192
soğutucu bakır boruyu sökerken son vidası çok sıkışmış bende uğraştım ve yalama oldu ben bunu nasıl sökebilirim?

Fotoğraf atsanız daha iyi olurdu ancak sökülmeyen civatalar için ısıtma her zaman işe yarar. Rahat bir yerdeyse lehim havyası ile üzerinde biraz lehim uygulayarak sökebilirsiniz ama lehim damlarsa veya eliniz yatkın değilse bulaşmayın derim.

Fotoğraf atsanız daha iyi olurdu ancak sökülmeyen civatalar için ısıtma her zaman işe yarar. Rahat bir yerdeyse lehim havyası ile üzerinde biraz lehim uygulayarak sökebilirsiniz ama lehim damlarsa veya eliniz yatkın değilse bulaşmayın derim.
Elim az çok yatkın fakat lehim havyası ile işe yarar derseniz deneyim cihazım kapalı kapağı isterseniz fotoğrafta atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WhatsApp Image 2024-02-17 at 19.54.42.jpeg

Son düzenleme:
Biraz rahat bir yer gibi gözüküyor hocam. Penseyle yanaklarından tutup çevirmeyi de deneyebilirsiniz

Geri