Bununla alakalı olarak bir video çekeceğim yakında.Arkadaşlar laptop modeli GX70 3BE bu fanı kısmanın bir yolu yok mu bulamadım bir türlü bios da bilgim yok ne yapabilirim?
Sürekli böyle PC yı açamaz oldum çok sesli.sürekli mi böyle yoksa oyunda falan mı
Ben çok bilmiyorum laptop ile ilgili bilgim yokFanları yağlamayı deneyebilirsin, tabi her zaman bir sürtünme tarzı bir ses geliyorsa***
Çok teşekkürler hocam müsait zamanda izleyip uygulamaya çalışacağım. Emeğinize sağlık.BİLGİSAYAR İŞLEMCİ FANLARINI NASIL KONTROL ALTINA ALABİLİRİZ VİDEOSU ÇEKİLMİŞTİR YARARLI OLMASI DİLEKLERİMLE VİDEO BANA AİTTİR ARKADAŞLAR SAYGILARIMLA. ( Video'yu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın değerli arkadaşlar teşekkürler. )
Maalesef hocam yaptığınız ayarları uyguladım lakin hala aynı.BİLGİSAYAR İŞLEMCİ FANLARINI NASIL KONTROL ALTINA ALABİLİRİZ VİDEOSU ÇEKİLMİŞTİR YARARLI OLMASI DİLEKLERİMLE VİDEO BANA AİTTİR ARKADAŞLAR SAYGILARIMLA. ( Video'yu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın değerli arkadaşlar teşekkürler. )
Diğer videolarım için -> https://www.youtube.com/channel/UCuHyLrdmR_v_IPGwU8nei2A?view_as=subscriber
Farklı donanımlarda olan fanlar için program kullanmak gerekebilir. Benim anlatımımda sadece CPU/İşlemci fanı konusuna değinildi.Maalesef hocam yaptığınız ayarları uyguladım lakin hala aynı.