Neler Yeni

Laptop Fanı Gereksiz hızlı dönüyor

Yusufpkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Pekmez
3 hafta kadar önce laptop fanlarını temizletmek için tamirciye götürdüm ilk geldiğinde cpu fanı hiç dönmuyordu soketi takmayı unutmuşlar takıp geri verdi şimdi işlemci ısınıyor 65-70 dereceye çıkıyor cpu fanı 2500 rpm dönüyo gpu 45-48 derecede 3000-3500 rpm dönüyor.Dolayısıyla işlemci soğumuyor ne yapmalıyım?

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet yaman
Selamlar, bu arkadaşlar amatör sanırım, tamirci dediğiniz insanlara götürmeyip kendiniz da gayet iyi bir şekilde yapabilirdiniz, üzüldüm gerçekten. Cpu soketini takmayı unutan arkadaşlar, termal macun sürmeyi de unutmuşlardır diye düşünüyorum, laptop'u arka vidalarından söküp, pil soketini çıkardıktan sonra, fan'ı kaldırıp termal macun kontrol'ü yapabilir misiniz? Bu sırada elektriğe takılı olmasın lütfen cihaz.

Yusufpkmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Pekmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, bu arkadaşlar amatör sanırım, tamirci dediğiniz insanlara götürmeyip kendiniz da gayet iyi bir şekilde yapabilirdiniz, üzüldüm gerçekten. Cpu soketini takmayı unutan arkadaşlar, termal macun sürmeyi de unutmuşlardır diye düşünüyorum, laptop'u arka vidalarından söküp, pil soketini çıkardıktan sonra, fan'ı kaldırıp termal macun kontrol'ü yapabilir misiniz? Bu sırada elektriğe takılı olmasın lütfen cihaz.
Fanları maksimuma aldığımda ısınma olmuyor bence termal macunda bir sıkıntı yok şuan ama cpu fanı dönmesi gerekirken gpu fanı hızlanıyor soketleri ters takma ihtimalleri yok gibi duruyor uzak kalıyor çünkü yazılımsal bir şey olabilir mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,951
Üyeler
160,774
Son üye
Tahapece
Top Bottom