Hocam chrome ve steam çok harcıyor onları kapatın azalacaktır.Alıntıyı görüntüle
laptop özelliklerim i3 2348m 4gb bellek (3.89 kullanılabilir miktar) görev yöneticisinde ram kullanan işlemlerin toplamı 4 gb etmemesine çok ram harcanıyo nasıl çözebilirim bu sorunu
azalacakdır ama ben toplasan 2gb ram kullanıyorumdur ama laptopta 3.89 gb kullanılabilir ram var 1.89 gb ramden nasıl yararlanabilirim.Hocam chrome ve steam çok harcıyor onları kapatın azalacaktır.
Hocam laptopta harici ekran kartı var mı yoksa işlemcinin dahili ekran kartı mı var?azalacakdır ama ben toplasan 2gb ram kullanıyorumdur ama laptopta 3.89 gb kullanılabilir ram var 1.89 gb ramden nasıl yararlanabilirim.
harici ekran kartı yok sanırım işlemcinin dahili ekran kartı varHocam laptopta harici ekran kartı var mı yoksa işlemcinin dahili ekran kartı mı var?
Hocam dahili ekran kartı ram kullanıyor diye biliyorum o yüzden olabilir.harici ekran kartı yok sanırım işlemcinin dahili ekran kartı var
anladim tesekkur ederimHocam dahili ekran kartı ram kullanıyor diye biliyorum o yüzden olabilir.