Öneri Laptop fiyatta kararsızlık ?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,176
Sarı sitede laptop ilanı gördüm fiyatıda gayet uygun geldi sizinde fikirlerinizi almak istedim Laptop HP marka bu arada.
Laptop Özellikleri :
İşlemci : İ7 6700HQ
RAM: 16 GB DDR4
DEPOLAMA : 128 GB m2ssd ve 2 TB harddisk
Ekran kartı : GTX 960m 4 GB
6250₺

Laptobu almamda ki amaç kenarda köşede dursun zaten 2.laptop yarın birgün piyasaya bağlı olarak satarım diye düşündüm en aazından parayı mala dönüştürerek korumak istiyorum.

Sarı sitede laptop ilanı gördüm fiyatıda gayet uygun geldi sizinde fikirlerinizi almak istedim Laptop HP marka bu arada.
Laptop Özellikleri :
6250₺

Laptobu almamda ki amaç kenarda köşede dursun zaten 2.laptop yarın birgün piyasaya bağlı olarak satarım diye düşündüm en aazından parayı mala dönüştürerek korumak istiyorum.
Fiyatı nedir ?

Laptopun modeli nedir? Kozmetik durumu, pil sağlığı, SSD ve HDD sağlığı, kaç saat çalıştığı hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bakımlarının yapılıp yapılmadığından da emin olmalısınız. Dediklerim olumlu olarak sonuçlanırsa laptopu alabilirsiniz.

Laptop Özellikleri :
6250₺

Ben olsam yatırım için almazdım çünkü bileşenler zaten eski 1-2yil sonra daha da eskiyicek bence dolar al yatırım için

Laptopun modeli nedir? Kozmetik durumu, pil sağlığı, SSD ve HDD sağlığı, kaç saat çalıştığı hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bakımlarının yapılıp yapılmadığından da emin olmalısınız. Dediklerim olumlu olarak sonuçlanırsa laptopu alabilirsiniz.
Kral onu sormuyorum fiyat olarak soruyorum al sat profilime bakarsan 50 den falza laptop alıp satmışlığım var 2021 den beri almıyordum piyasayı bilmediğim için soruyorum. Marka yazdım ama HP
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam yatırım için almazdım çünkü bileşenler zaten eski 1-2yil sonra daha da eskiyicek bence dolar al yatırım için
zaten zirve noktasında bu noktadan girersem büyük risk alırım. Mala yatırım daha mantıklı geliyor bana 1 tane asus n550jk aldım birde bu laptbu almayı düşünüyorum.

Kral onu sormuyorum fiyat olarak soruyorum al sat profilime bakarsan 50 den falza laptop alıp satmışlığım var 2021 den beri almıyordum piyasayı bilmediğim için soruyorum.
Eğer DEDİKLERİM olumluysa alınabilir dedim ben de.

Geri