Neler Yeni

Laptop garanti dışı kalırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
Bir laptopum var hdd si bozuldu ama ben anlamadığım için format atmak istedim ama bozuk olduğu için atamadığım için açmak istedim fakat vidalardan biri dönmediği için plastiği eriterek açtım yani kasanın vida kısmında küçük bir erime izi var. İçini açıp sadece hdd si çıkartıp başka pc ye takıp format atmaya çalıştım olmadı sonra takıp kapattım. Aldığımızda kasko yaptırmıştık. Kasasındaki görüntüden başka hiçbir sorun yok ha bide hdd ama tabi kendiliğinden bozuldu. Garantiye gönderdiğimizde garanti dışında kalsa bile kaç tl tutar ve ya kasko bişey yapabilirmi lütfen cevap verin.

LAPTOP: iLife Zed Air CX 3

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,737
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
İçini açtıysan garanti dışı oluyor direk zaten ama bence genede arayıp sor böyle böyle oldu garanti kapsamı olabilir

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,699
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bir laptopum var HDD si bozuldu ama ben anlamadığım için format atmak istedim ama bozuk olduğu için atamadığım için açmak istedim fakat vidalardan biri dönmediği için plastiği eriterek açtım yani kasanın vida kısmında küçük bir erime izi var. İçini açıp sadece HDD si çıkartıp başka pc ye takıp format atmaya çalıştım olmadı sonra takıp kapattım. Aldığımızda kasko yaptırmıştık. Kasasındaki görüntüden başka hiçbir sorun yok ha bide HDD ama tabi kendiliğinden bozuldu. Garantiye gönderdiğimizde garanti dışında kalsa bile kaç TL tutar ve ya kasko bişey yapabilirmi lütfen cevap verin.

LAPTOP: iLife Zed Air CX 3
Olur, keşke direkt servise verseydiniz

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Sadece belirli markalarda kasa açımında garanti gitmiyordu. Sanırsam Monster/MSI'da SSD/RAM takmak için olması lazım. Mesela bendeki Huawei Matebook D14 modelinde kasasını açarsam garantisi gidecek. 6 ayda fanından sesler gelmeye başladı sırf temizleme için 1 ay garantide olacak.
Muhtemelen garantin gitmiştir...

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
HP laptop vardı bir ara. İçini temizlemek için vs. açıyorum benzeri durum başıma gelmişti. Kozmetik olarak zarar vermen sorun teşkil etmez. Donanıma zarar vermediğin sürece içini de açabilirsin temizliğini de yapabilirsin. Tabi markadan markaya da değişebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Anıl Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP laptop vardı bir ara. İçini temizlemek için vs. açıyorum benzeri durum başıma gelmişti. Kozmetik olarak zarar vermen sorun teşkil etmez. Donanıma zarar vermediğin sürece içini de açabilirsin temizliğini de yapabilirsin. Tabi markadan markaya da değişebilir.
Vida açılmadığı ve kasada plastikten olduğu için havyayla vidayı ısıtıp kasayı açtım ve harddiskini çıkartıp geri taktım ama çalışmadı yani harddiski bozulmuş garanti harddisk sorununu çözermi 4 buçuk ay oldu alalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi diyelim garanti dışı kaldı peki ya kasko iş görür mü

Top Bottom