Neler Yeni

Laptop GPU'sunu Kasalı sisteme takmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
bahadır yasintimur
arkadaşlar benim bi fikrim-sorum var şimdik ben ekran kartı almak istiyorum lakin piyasada yok.
diyorumki ben laptop alıyım monsterdan onun ekran kartını benim kasalı bilgisayarıma takıyım kasadakinide laptopa şimdik bildiginiz gibi monster notebooklarda ekran kartı cıkıyo yani asıl sorumda bu
acaba laptopun ekran kartını kasaya taksam sorun olurya yada tam tersi kasanınkini laptopa taksam şimdi ayrıntılı veriyim biraz :
bendeki kasanın içindeki ekran kartı ve işlemci ; gtx 1660 super ve amd ryzen 5 3500x
alacagım monster laptopun ekran kartı ve işlemcisi ; rtx 3070 ve intel i7-10875H (laptopun markası monster tulpar t5 v21.5)
bilen arkadaşlar özetleyebilirse cok sevinir internette pek bulamadım böyle bişey.
asıl amacım ise mining yani kimse inkar etmesin cok iyi kazancı var 3070 de baya iyi mining de acaba üstte dedigim olmassa ben laptopda mining yapsam sogutucu kullanıp o sıkıntı cıkarırmı demek istiyorum ve cevaplarınızı bekliyorum :) şimdiden teşekkürler.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Rez up up
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiyede yaşamak hiç stresli değil

G.P.U

80+ Silver
Agaaaa bi yarım yıl dalga geçecekler şimdi

Sorun şu ki gpu laptopun ankartına yapışık orada harici bir ekran kartı yok direk anakartın üstüne monteli (yani kafana göre söküp takamazsın)

Farway

80+ Silver
Agaaaa bi yarım yıl dalga geçecekler şimdi

Sorun şu ki gpu laptopun ankartına yapışık orada harici bir ekran kartı yok direk anakartın üstüne monteli (yani kafana göre söküp takamazsın)
Çıkıp yanında harici olan modelleri hiç görmediniz sanırım.
Dostum o laptopa vereceğin para ile Rx6000 serisi bir kart alıp bilgisayarına tak.
Rx serisinin mining performansı düşük onuda ekleyeyim ama o harici laptop kartlarıyla mining yapılıyormu ya da yaptığın miningin karşılığını alırmısın bilemem he kasaya takabilirmisin onu da hiç bilemem ki bildiğim kadarıyla o kartlar pcı le felan bağlanmıyordu

G.P.U

80+ Silver
Biliyorum ama günümüzde o teknoloji pek kullanılmıyor kullanılsa bile masa üstüne takılamaz

Ama yanılmıyorsam gtx780ti "laptop" modeli senin dediğin gibi harici karttı

Farway

80+ Silver
Biliyorum ama günümüzde o teknoloji pek kullanılmıyor kullanılsa bile masa üstüne takılamaz

Ama yanılmıyorsam gtx780ti "laptop" modeli senin dediğin gibi harici karttı
3000 serisi kartlarda artık öyle

Techno08

80+ Gold
Monster laptoplarda mxm soketi yok diye biliyorum nasıl çıkıyor ekran kartı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
bahadır yasintimur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum o laptopa vereceğin para ile Rx6000 serisi bir kart alıp bilgisayarına tak.
hocam düşündümde hem ekran kartı yok piyasada hemde diyorumki yani suan rtx3070 20-22k arası degisiyo e bu laptopdada rtx3070 var ve 18k yani

Kloroz

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emirhan mete
arkadaşlar benim bi fikrim-sorum var şimdik ben ekran kartı almak istiyorum lakin piyasada yok.
diyorumki ben laptop alıyım monsterdan onun ekran kartını benim kasalı bilgisayarıma takıyım kasadakinide laptopa şimdik bildiginiz gibi monster notebooklarda ekran kartı cıkıyo yani asıl sorumda bu
acaba laptopun ekran kartını kasaya taksam sorun olurya yada tam tersi kasanınkini laptopa taksam şimdi ayrıntılı veriyim biraz :
bendeki kasanın içindeki ekran kartı ve işlemci ; gtx 1660 super ve amd ryzen 5 3500x
alacagım monster laptopun ekran kartı ve işlemcisi ; rtx 3070 ve intel i7-10875H (laptopun markası monster tulpar t5 v21.5)
bilen arkadaşlar özetleyebilirse cok sevinir internette pek bulamadım böyle bişey.
asıl amacım ise mining yani kimse inkar etmesin cok iyi kazancı var 3070 de baya iyi mining de acaba üstte dedigim olmassa ben laptopda mining yapsam sogutucu kullanıp o sıkıntı cıkarırmı demek istiyorum ve cevaplarınızı bekliyorum :) şimdiden teşekkürler.
laptopda mining yapan insanlar gördüm. ne kadar doğru bilmiyorum

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
kusura bakmada kafayı yakmışsın kardeşim hadi diyelim yapmaya çalıştık 1 ona uygun tabla lazım onu lehimleyecek makine lazım vram alman lazım onuda hallettik diyerlim ona uygun sürücü bulacaksın bios bulacaksın bios bulsan sigortaları ayarlama enerji vermek ayarlamak hadi diyelim hepsini hallettik sonunda eline geçicek ekran kartı çürük tahtayla yapılmış ev gibi olur mining kodlarını çalıştırdığın an ekran kartı allaha emanet sizlere ömür olur uğraşma boş işlerle onun yerine 3070 al eski en düşük işlemci anakart al tak (pciexpress destekleyen) öyle yap daha mantıklı (elinizde olsa televizyonun ekran çipiyle mining kazıcaksınız)

Top Bottom