Neler Yeni

Laptop hafıza arttırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Arkadaslar merhaba ben bu laptopu siparis ettim yakinda gelecek. bir sorum vardı bu pcnin depolamasını arttırabilir miyim? arttiriliyor mu? Arttiliyorsa nasil arttırılacak yani ne takılır? Simdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20200510-231622_Chrome.jpg
    Screenshot_20200510-231622_Chrome.jpg
    425.5 KB · Hit: 75
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Arkadaslar merhaba ben bu laptopu siparis ettim yakinda gelecek. bir sorum vardı bu pcnin depolamasını arttırabilir miyim? arttiriliyor mu? Arttiliyorsa nasil arttırılacak yani ne takılır? Simdiden teşekkürler
içinde hard disk takabilmek için bir hazne daha vardır laptopun alt kapağını çıkarınca görürsün ama garanti koşullarını oku ona göre davran garantiden çıkmasın alet

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Herhangi bir sata SSD alman lazım boyutu sana kalmış. Tavsiyem Samsung tercih etmen.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Boş Sata SDD yuvası varsa büyük ihtimal 2.5 in. büyüklüğünde. Oraya takabilirsiniz. SSD yuvası yoksa CD room'yı feda edip oraya takacaksınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir sata SSD alman lazım boyutu sana kalmış. Tavsiyem Samsung tercih etmen.
Pc zaten ssd ben hdd takabiliyor muyum peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş Sata SDD yuvası varsa büyük ihtimal 2.5 in. büyüklüğünde. Oraya takabilirsiniz. SSD yuvası yoksa CD room'yı feda edip oraya takacaksınız.
Pc de cd girisi yok , icinde bi yere mi takiliyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hdd ye oyun video muzik hepsini atarim 500gb alsam ? Ya da ssd şart mıdır? Fiuat olarak hangisi uyguna gelir ve de hdd takılabiliyorsa eger pc nin performansı düşer mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,245
Üyeler
168,747
Son üye
tnt27
Top Bottom