Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Windows'un yüklü olduğu bölüm C dir.d harfli bölüm benim ana nvme depolamam mi ?
Windows'un yüklü olduğu bölüm C dir.d harfli bölüm benim ana nvme depolamam mi ?
diskimin hangisi olduğunu hatırlamıyorum kasayı kapatıp hdd bağlantısını kessem ilk haline döner mi? Dönerse onu farklı isimlendirip hangisi ana diskim anlayabilirim yada burdan anlayabilirmiyim ? Kusura bakma hiç hakim değilim bu konularaSol alttan windows yerine sağ tık yap disk yönetimi de, oradan diskin hangisiyse oraya sağ tık yap ve birimi genişlet, büyült falan olacak oradan büyült. Diğerlerini kaldır önce.
HDD içindeki dosyaları bilemiyorum, nolduğunu.
peki hangisi hdd dosyası hangisi nvme dosyasi nasıl anliycam C ve D mi nvme ? Senin anlattığını yapicamda sonuçta tam olarak nolucagini anlamadım yanlışlıkla bir şey silmekten korktum k.bWindows'un yüklü olduğu bölüm C dir.
Deneyebilirsin ama fotodan ben pek anlayamadım. Kaç GB bu HDD ve senin önceden takılı olan HDD veya SSD kaç GB? Oradan anlayabilirsin. İçindeki dosyalardan da anlayabilirsin. Hangisi senin veya değil olduğuna.diskimin hangisi olduğunu hatırlamıyorum kasayı kapatıp HDD bağlantısını kessem ilk haline döner mi? Dönerse onu farklı isimlendirip hangisi ana diskim anlayabilirim yada burdan anlayabilirmiyim ? Kusura bakma hiç hakim değilim bu konulara
ikisiide 500 gb biri nvmeDeneyebilirsin ama fotodan ben pek anlayamadım. Kaç GB bu HDD ve senin önceden takılı olan HDD veya SSD kaç GB? Oradan anlayabilirsin. İçindeki dosyalardan da anlayabilirsin. Hangisi senin veya değil olduğuna.
Sol alttan windows logosuna sağ tık yap disk yönetimi açıp oranın resmini atar mısın?ikisiide 500 gb biri nvme
Windows SSD'ye kurulu ise M2 SSD sadece C bölümü oluyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz küçük oldu başka türlü kabul etmedi forum
Bir kayıp var açıklaması biraz zor. Disk üreticileri için 1 GB = 1000 MB dır ama normal de 1 GB = 1024 MB dır.o zaman niye tam 500 gb değil başta öyleydi zaten HDD deki resimleride bulamıyorum nedense
evet hdd de windows var benim tek amacım fotoğraflari alıp hdd yi çıkartmak lazım değil zaten ileride bir tane daha nvme alırımBir kayıp var açıklaması biraz zor. Disk üreticileri için 1 GB = 1000 MB dır ama normal de 1 GB = 1024 MB dır.
Bu arada HDD'de Windows kurulu.
O zaman F ve E diskine girip sağ üstte arama kısmına .png ve .jpg yazın ayrı ayrı karşınıza resimler çıkacaktır.evet HDD de windows var benim tek amacım fotoğraflari alıp HDD yi çıkartmak lazım değil zaten ileride bir tane daha nvme alırım
eyw buldum hepsini şimdi bunları aktarmam lazim flasha direkt üstünden tutup suruklesem flash diske aktarım başarılı olur değil mi ?O zaman F ve E diskine girip sağ üstte arama kısmına .png ve .jpg yazın ayrı ayrı karşınıza resimler çıkacaktır.
Ayrı ayrı yazın.
ne nvme aga da-3 sistem kablolarla bağladım hdd yiLa SSD 2.5" Laptop HDD'i 2.5"
SSD'yi nereye takıyorsun oraya.