DarKing17
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 4000
Herkese merhabalar,
Laptop için ikinci ekran arayışındayım ve yaklaşık 4000TL bütçem var.
Aşağıdaki modelleri istek listesine ekledim.
Önerilerinizi bekliyorum.
www.itopya.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.mediamarkt.com.tr
www.turkcell.com.tr
Laptop için ikinci ekran arayışındayım ve yaklaşık 4000TL bütçem var.
Aşağıdaki modelleri istek listesine ekledim.
Önerilerinizi bekliyorum.
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Optix MAG245R2 23.8'' 170Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS Tuf Gaming VG24VQR 23.6" 1ms 165HZ VA Kavisli Freesync Curved Monitör Siyah
GeniÅ izleme ekranıyla en hareketli oyunları bile takılma ve gecikme olmadan oynayabilirsiniz. En düÅük ıÅıkta bile daha renkli bir aydınlatma. Yüksek çözünürlük standartı ile benzersiz bir deneyim. LED görüntüleme teknolojisiyle din
Oyuncu Monitör Modelleri & Gaming Monitör Fiyatları - Turkcell Pasaj
Yüksek ekran hızına ve geniş renk gamına sahip oyuncu monitörüyle sıradışı deneyimin tadını çıkarın. Turkcell Pasaj’la oyun dünyasına gerçeklik katın.