Çözüldü✓ Laptop için Adaptör Önerisi

Ou-Sama

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,824

Asus G51Jx-X1 model Laptop'un adaptörü patladı. Orjinal ya da üzmeyecek muadil adaptör önerir misiniz?​

Asus G51JX 120W 6.3A 19V
Muadiller ile aralarında pek fiyat farkı yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toshiba 120W 6.3A 19V
Bunu da alabilirsin. Markanın Toshiba olması uyum sorunu yaşatacak algısı oluşturmasın. Amper ve Volt değerleriyle Watt değerleri uygun.

Markasız ne olduğun belli olmayan almaktansa markalı olup orijinal olsun daha iyi.

Son düzenleme:
Asus G51JX 120W 6.3A 19V

Toshiba 120W 6.3A 19V
Bunu da alabilirsin. Markanın Toshiba olması uyum sorunu yaşatacak algısı oluşturmasın. Amper ve Volt değerleriyle Watt değerleri uygun.

Markasız ne olduğun belli olmayan almaktansa markalı olup orijinal olsun daha iyi.
Eyv peki ikisinden hangisini önerirsin?

Eyv peki ikisinden hangisini önerirsin?
Toshiba olan orijinal gibi duruyor. Diğerinin markası belli değil. Toshiba'nın yorumları da olumlu.

Alacaksan satıcıya sor yine de Amper Volt değerleri doğru mu diye. Açıklamayı farklı gördüm biraz.

Toshiba olan orijinal gibi duruyor. Diğerinin markası belli değil. Toshiba'nın yorumları da olumlu.

Alacaksan satıcıya sor yine de Amper Volt değerleri doğru mu diye. Açıklamayı farklı gördüm biraz.
Bi sorayım bakalım ne diyecek. Bana uyumlu olan 19V 6,3A değerler mi?

Bi sorayım bakalım ne diyecek. Bana uyumlu olan 19V 6,3A değerler mi?
İnternette öyle gördüm 6,3A (Amper) 19V (Volt) 120W (Watt) şeklinde. Orijinal şarj aletin duruyorsa üstüne bakıp doğrularsan daha iyi olur.

İnternette öyle gördüm 6,3A 19V 120W şeklinde. Orijinal şarj aletin duruyorsa üstüne bakıp doğrularsan daha iyi olur.
Üstünde yazı yok sökülmüş :(

Bilgisayarının altında da yazar bakarsan kaç değerli şarj adaptörü desteklediği.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
@ca.s Laptop'un altında yazıyormuş değerler doğru, aldım kral teşekkür ederim <3

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Asus G51JX 120W 6.3A 19V

Toshiba 120W 6.3A 19V

Kesinlikle buraya bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,481
Üyeler
187,685
Son üye
1ndirimavcisi
Geri