Eyv peki ikisinden hangisini önerirsin?Asus G51JX 120W 6.3A 19V
Muadiller ile aralarında pek fiyat farkı yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Toshiba 120W 6.3A 19V
Bunu da alabilirsin. Markanın Toshiba olması uyum sorunu yaşatacak algısı oluşturmasın. Amper ve Volt değerleriyle Watt değerleri uygun.
Markasız ne olduğun belli olmayan almaktansa markalı olup orijinal olsun daha iyi.
Toshiba olan orijinal gibi duruyor. Diğerinin markası belli değil. Toshiba'nın yorumları da olumlu.Eyv peki ikisinden hangisini önerirsin?
Bi sorayım bakalım ne diyecek. Bana uyumlu olan 19V 6,3A değerler mi?Toshiba olan orijinal gibi duruyor. Diğerinin markası belli değil. Toshiba'nın yorumları da olumlu.
Alacaksan satıcıya sor yine de Amper Volt değerleri doğru mu diye. Açıklamayı farklı gördüm biraz.
İnternette öyle gördüm 6,3A (Amper) 19V (Volt) 120W (Watt) şeklinde. Orijinal şarj aletin duruyorsa üstüne bakıp doğrularsan daha iyi olur.Bi sorayım bakalım ne diyecek. Bana uyumlu olan 19V 6,3A değerler mi?
Kesinlikle buraya bakAsus G51JX 120W 6.3A 19V
Muadiller ile aralarında pek fiyat farkı yok zaten.
Toshiba 120W 6.3A 19V
Bunu da alabilirsin. Markanın Toshiba olması uyum sorunu yaşatacak algısı oluşturmasın. Amper ve Volt değerleriyle Watt değerleri uygun.
Markasız ne olduğun belli olmayan almaktansa markalı olup orijinal olsun daha iyi.