Neler Yeni

Laptop için harici klavye (oyun ofis )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN
Bütçe
3000
Selamlar öncelikle merhaba oyun ofis karışık klavye lazım oyun klavyesi olsa bile sessiz olması çok önemli kütüphanede vs kullanılacak bütçe 2000-3000 tl

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Yağız Berk Özel
Normalde kütüphanede kullanmak için 2000 TL'ye klavye alıp yanına silent switch sipariş etmenizi önerirdim ancak gümrük düzenlemesi ile vergiler çok arttı ve sınırı düşürdüler o yüzden membran klavye almanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onerebilecegin birkaç klavye varmıdır ( 2. El olabilir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde kütüphanede kullanmak için 2000 TL'ye klavye alıp yanına silent switch sipariş etmenizi önerirdim ancak gümrük düzenlemesi ile vergiler çok arttı ve sınırı düşürdüler o yüzden membran klavye almanızı öneririm.
2. El olabilir aslında dahaa iyi bir şey almak icin

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Yağız Berk Özel
Onerebilecegin birkaç klavye varmıdır ( 2. El olabilir)

2. El olabilir aslında dahaa iyi bir şey almak icin
Hocam kütüphanede kullanmak istiyorsunuz silent switch harici tüm mekanikler çok ses çıkarır kütüphanede o yüzden bulduğunuz herhangi membrane klavyeyi almanız daha iyi olur.

xTURANN

80+ Silver
Sanırım sessizlik ön planda, renkten & hissiyattan önce.

Bu İkisini önerebilirim. TKL Kullanırım derseniz ( Resimlere bakın farkları anlarsınız ) bi altta ki klavyeye de bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN

Bu İkisini önerebilirim. TKL Kullanırım derseniz ( Resimlere bakın farkları anlarsınız ) bi altta ki klavyeye de bakın.

Yeterki sessizlik olsun hocam üniversitede anfide herkesin klavye sesinden bana bakmasindan daha iyidir teşekkür ederim. Tkl mini gibi klavyeler olur işim gereği çok agır photoshop after efect mühendislik programları vs kullanıyorum. Makrolu modelleri varmıdır hocam. Corshair in sanki bı tane vardı.

xTURANN

80+ Silver
Yeterki sessizlik olsun hocam üniversitede anfide herkesin klavye sesinden bana bakmasindan daha iyidir teşekkür ederim. Tkl mini gibi klavyeler olur işim gereği çok agır photoshop after efect mühendislik programları vs kullanıyorum. Makrolu modelleri varmıdır hocam. Corshair in sanki bı tane vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet TAŞKIRAN

Bu arada hocam hyprex baya güzelmiş şimdi inceledimde eski klavyeme benzir (Asus rog strix flare 1)

Teşekkürler hocam yardımınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,147
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom