Neler Yeni

LAPTOP İÇİN İDEAL SICAKLIK

PhronoX0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ilker tetik
Selamlar öncelikle dün monster marka bi laptopun videosunu izlediim soğutması iyi deniyodu fakat AAA oyun sırasında işlemci 90 dereceyi gördü hatta gördü demiyeyim 90 derece de çaılışto direkt sizce bu bi laptopa göre normalde midir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Laptoptaki işlemciler o sıcaklıklar normal diye biliyorum 80 dereceye bile bir şey demiyorlar

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Selamlar öncelikle dün monster marka bi laptopun videosunu izlediim soğutması iyi deniyodu fakat AAA oyun sırasında işlemci 90 dereceyi gördü hatta gördü demiyeyim 90 derece de çaılışto direkt sizce bu bi laptopa göre normalde midir
90 çok riskli. 80 geçmemesi lazım. altına fan alın, oynadığınız ortama da bağlı. pc nerde duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptoptaki işlemciler o sıcaklıklar normal diye biliyorum 80 dereceye bile bir şey demiyorlar
normal değl. 80 geçmemesi lazım

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
85 olsa sorun olmaz 90 da bozmaz ama işlemci boostlayamaz performans düşer

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Laptop sogotucusu al
En azindan dusurur 5 - 10

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
80 e kadar tolerans var ama üstü sıkıntı

d3ssas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
HM
Monster marka laptopla warzone oyunu 91 derecede oynuyorum oyunda fps düşmeleri oluyor, fps düşmelerini yetersiz ram ve işlemcinin aşırı ısınmasına bağlıyorum ben.

Top Bottom