Çözüldü✓ laptop için m2 ssd önerisi

Pilumunus

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar Ryzen5-2500u -- 16gb 2400mhz -- Rx560x (Acer Nitro 5 an515-42)

Şuanda kıngston 128gb var 500 okuma 350 yazma sağlığı da %80 küsürlere düşmüş durumda

Böyle 2/3 gbit okuması olan 256gb dan az olmaması benim için daha iyi olur m2 önerisi istiyorum desem yardımcı olabilir misiniz? bulunabilir mi böyle bir ssd bu fiyatlara

Son düzenleme:

indirim beklersen biraz daha düşer yani 1tb m2 lere bak
harici 1tb depolamam var.
Ben okuma yazma hızı yüksek bir şey arıyorum gb dan ziyade 256 ve üstü olsun deme sebebim de yazılımla uğraşıyorum kullandığım programlar şuanki ssd mi doldurdu mecburen kalan kurulumları hariciye yapıyorum harici de normal hdd ssd bile değil o yüzden 256 512 gb ama okuma yazma hızı 3gbit üstü olursa bana daha çok yararı dokunur piyasada adını sanını duymadığım çok fazla marka var bundan dolayı da buraya yazmak istedim

teşekkür ederim cevabın için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela samsung 970 500gb ama şunu kaçırıyor olabilirim pcı-express destek kısmı benim laptopun desteği pcı-express 3.0 mı 2.0 mı bilmiyorum bundan dolayı da uyumsuzluk yaşamak istemiyorum ve laptopun desteklediği pcı serisini de nette bulamıyorum

itopya sağolsun indirim dönemi başlamış şimdi de bu ikisi arasında kaldım :(

Son düzenleme:
işlemcin gen3 destekliyor. 500gb'e o para verilmez ve aralarında ki farka değmez, bence yine de 1tb bak

3500 ok 2100 yazma bu

işlemcin gen3 destekliyor. 500gb'e o para verilmez ve aralarında ki farka değmez, bence yine de 1tb bak

3500 ok 2100 yazma bu
gen4 alıp taksam uyumsuzluk yapar mı optimizasyon gibi ne bileyim tam güç alamama gibi sıkıntılar mı yaşarım

ve evet ben biraz fazla pahalı düşünmüşüm ssd leri sandığımdan daha ucuzmuş genel olarak o yüzden 1tb da bakabilirim. samsung 980 evo 500gb 1k benim atmış olduğum gıgabyte aous ise 1080 liraya buldum şahsen bu ikisi arasında kaldım ama gıgabyte gen4 samsung ise gen3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,751
Üyeler
191,160
Son üye
mutibaba
Geri