- Bütçe
- 3500
Merhaba dostlar. Laptopum için yeni bir m2 ssd almayı düşünüyorum. Çoğu ssd sıcak çalıştığı için sorun çıkarıyordu. Çok fazla ısınmayan ve kaliteli bir ssd önermenizi istiyorum. Gen 3 pcie slotum var. Şimdiden teşekkürler.
Bütçen Varsa Kingston ve Samsungun M.2 SSD lerini öneririmMerhaba dostlar. Laptopum için yeni bir m2 ssd almayı düşünüyorum. Çoğu ssd sıcak çalıştığı için sorun çıkarıyordu. Çok fazla ısınmayan ve kaliteli bir ssd önermenizi istiyorum. Gen 3 pcie slotum var. Şimdiden teşekkürler.
Aklımda 970 evo plus var ama sıcak çalışıyor diye duymuştumBütçen Varsa Kingston ve Samsungun M.2 SSD lerini öneririm
970 evo plus ile kıyaslayınca hangisi daha iyi
Hocam performans ve soğuk çalışma laptopta olmaz. Birinden feragat edeceksin. Ben tercihimi 990 Pro'dan yana kullandım, gayet memnunum.Aklımda 970 evo plus var ama sıcak çalışıyor diye duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
970 evo plus ile kıyaslayınca hangisi daha iyi
soğuk çalışsın kafi bendeki ssdler 70i geçiyor öyle olunca da çalışmayı kesiyor. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.Hocam performans ve soğuk çalışma laptopta olmaz. Birinden feragat edeceksin. Ben tercihimi 990 Pro'dan yana kullandım, gayet memnunum.
Teşekkürler hocam bir bakayım o modele de.exceria pro öneririm kalite olarak kc3000 ile 990 pro arasında bir ssd,
Yıllardır SSD kullanıyorum sıcaktan kapanan SSD ilk defa duydum, hangi marka model?soğuk çalışsın kafi bendeki ssdler 70i geçiyor öyle olunca da çalışmayı kesiyor. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.
Teşekkürler hocam bir bakayım o modele de.
Kc3000 bakabilirsin.soğuk çalışsın kafi bendeki ssdler 70i geçiyor öyle olunca da çalışmayı kesiyor. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.
alüminyum soğutucu alabilirsinsoğuk çalışsın kafi bendeki ssdler 70i geçiyor öyle olunca da çalışmayı kesiyor. Bu durumu yaşamayı istemiyorum.
bende kc3000 vardı soğutucu falan koymadan laptopa takmıştım 80 e dayandı mavi ekran yedimYıllardır SSD kullanıyorum sıcaktan kapanan SSD ilk defa duydum, hangi marka model?
970 evo plus ve kingston fury renegade ile deneme şansım oldu ikisinde de aynı tepkiyi verdi. İkisini de servise gönderdiğimde doa raporu çıkarttılar. Ya şansıma ikisi de bozuk çıktı ya da anakartında sorun var. Gerçi 1 ay önce servise bakıma da bu sorunu belirtip gönderdim bir sorun görmediler.Yıllardır SSD kullanıyorum sıcaktan kapanan SSD ilk defa duydum, hangi marka model?
Kasasında jelimsi bir termal bir şey var. Düşündüm aslında soğutucu plaka almayı ama laptoplar milimlik üretildiği için sığar sığmaz emin olamadım.alüminyum soğutucu alabilirsin
bende kc3000 vardı soğutucu falan koymadan laptopa takmıştım 80 e dayandı mavi ekran yedim
ben bunu kullanıyorum970 evo plus ve kingston fury renegade ile deneme şansım oldu ikisinde de aynı tepkiyi verdi. İkisini de servise gönderdiğimde doa raporu çıkarttılar. Ya şansıma ikisi de bozuk çıktı ya da anakartında sorun var. Gerçi 1 ay önce servise bakıma da bu sorunu belirtip gönderdim bir sorun görmediler.
Kasasında jelimsi bir termal bir şey var. Düşündüm aslında soğutucu plaka almayı ama laptoplar milimlik üretildiği için sığar sığmaz emin olamadım.
Hocam bunun laptopa olma imkanı yok.ben bunu kullanıyorum
Jonsbo M.2 2280 Ssd Alüminyum Alaşımlı Isı Emici Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Jonsbo M.2 2280 Ssd Alüminyum Alaşımlı Isı Emici Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com