Neler Yeni

Yardım Laptop için öneri yapar mısınız?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bütçe
15000
Ablam için laptop bakıyoruz ama ben özelliklerinden pek anlamıyorum, ayrıca burada konuyu gören bir çok insan oluyor ve farklı kafalardan daha uyguna daha iyi sonuçlar çıkıyor.
10-15k arası laptop önerir misiniz.
Film-dizi, iş ve oyun gibi her alanda kullanabileceği bir laptop önerir misiniz lütfen.

Rascal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Engin
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, Gaming, Yazılım,

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu iyi bende alıcam
15k limite zor çıkıyoruz hocam. 16k'yı aşmak çok zor.

TİTAN.

80+ Platinum
Ablam için laptop bakıyoruz ama ben özelliklerinden pek anlamıyorum, ayrıca burada konuyu gören bir çok insan oluyor ve farklı kafalardan daha uyguna daha iyi sonuçlar çıkıyor.
10-15k arası laptop önerir misiniz.
Film-dizi, iş ve oyun gibi her alanda kullanabileceği bir laptop önerir misiniz lütfen.
hocam bu var ama kalite anlamında bir şey diyemem fourmdaki bir çok insan satın aldı https://www.amazon.com.tr/Acer-A715-43G-Dizüstü-Bilgisayar-İşlemci/dp/B0B8NM1KX6

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Hepsi aynı sadece işlemcilerinde değişiklik var yanlışım yoksa.
Oyun fazla oynanmayacak, yani 5500 işlemcili daha uygun laptopu almak mantıklı olur mu bu 4 seçenek arasından?

Nomenstra

80+ Bronze

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Tasarımı çok iyidir.

Tasarım iyi sadece ama yetersiz bir laptop galiba bu. İncelemeleri öyle gözüküyor.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Neler olmuş burada. O MSI laptopu düşünmeyin bile hocam. Oyun olarak ne oynanacak ve daha ağırlıklı olarak ne bekleniyor ona göre öneri yapalım?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Neler olmuş burada. O MSI laptopu düşünmeyin bile hocam. Oyun olarak ne oynanacak ve daha ağırlıklı olarak ne bekleniyor ona göre öneri yapalım?
Fiyatlar hızlı zamlandı hocam :D.
Oyun olarak indie küçük oyunlar genelde. Tutupta GOW gibi oyunlar oynanmayacak, yani o tarafa fazla kasmaya gerek yok. F/P olsun yeter bize.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Fiyatlar hızlı zamlandı hocam :D.
Oyun olarak indie küçük oyunlar genelde. Tutupta GOW gibi oyunlar oynanmayacak, yani o tarafa fazla kasmaya gerek yok. F/P olsun yeter bize.
Bir piyasa incelemesi yapıp döneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayarı aldıktan sonra parça takabilecek kadar bilginiz var mı? Veya yapabilirim diyor musunuz? @ZlpFilee

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
n11'den Acer Nitro 5 AN515-45 NH.QB9EY.003 R5-5600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sadece bilgi vermek amacıyla paylaşıyorum. N11 mobil uygulamasında link paylaşa bastığımda otomatik olarak link kazan ile paylaşıyor satın alırken n11de kendin arama yaparak bul ve al
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu var ama kalite anlamında bir şey diyemem fourmdaki bir çok insan satın aldı https://www.amazon.com.tr/Acer-A715-43G-Dizüstü-Bilgisayar-İşlemci/dp/B0B8NM1KX6
Bu cihazda gayet iyi bunu da alabilirsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,900
Üyeler
163,901
Son üye
maxintuma