Neler Yeni

25-30k Laptop Önerisi

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert Aydın
Buldum modeli gayet güzel duruyor. RTX4050 nin daha mantıklı bir seçim olacağı kararına sayenizde vardım. 8 gb ram olduğu için ve yükseltme yapabilecek durumda olmadığım için bunu maalesef tercih etmeyeceğim. Ayrıca işlemcisi kafamı karıştırdı. İşlemcinin sonundaki HS takısı ne anlama geliyor?

Laptop almama daha var sadece ailem bakınmamı söyledi. Mayıs ayında çıkacak nitro serisini bekleyecek vaktim hayli hayli var. Ama yeni çıkacak nitronun fiyatı beni korkutuyor.
Başlangıç fiyatı 1500 dolar diye biliyorum. Benzer özellikteki laptopların kaç fiyata piyasaya çıktığını (dolar euro bazında) bakarsan aklında fikir oluşabilir. Sitelerindeki avrupaya çıkış fiyatlarına bakabilirsin.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Buldum modeli gayet güzel duruyor. RTX4050 nin daha mantıklı bir seçim olacağı kararına sayenizde vardım. 8 gb ram olduğu için ve yükseltme yapabilecek durumda olmadığım için bunu maalesef tercih etmeyeceğim. Ayrıca işlemcisi kafamı karıştırdı. İşlemcinin sonundaki HS takısı ne anlama geliyor?
Ram yükseltme işini servste yaptırabilirsiniz ücretsiz şekilde.

Hx işlemcinn TDP sine göre verilen bir isim. Hx modelinden sonraki en güçlü işlemci modeli hs yani kötü bir şey oluşmasın aklınızda

Delil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Delil Ürper
Yeni kasa ve forumda 35 sayfalık konusu var birsürü satın alan var şuan f/p olarak çok iyi ve o sebepten öneriyorum hakkında tam bilgi sahibi olmadığınız ürünler hakkında böyle kesin ve yargılayıcı şekilde konuşmayın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim tercihim 4050 olurdu 3060 dengi ama f/p olarak daha iyi bence ve dlss 3.0 desteği ile çok daha güzel "bence"

Link atamıyorum malesef ama Asus tuf a15 4050 olarak aratırsanız bulabilirsiniz
https://www.gpnteknoloji.com/urun/a...gb-ram-512gb-ssd-6gb-rtx4050-16-inc-fhd-165hz

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören

ram olaak da istersen 600 700 TL'ye 8 gb ram ekleyebilirsin ya da

bu ramleri alıp 32 gb yapar içinden çıkan rami 500den satarsın

ram değiştirmeyi ücretsiz olarak servise gönderip yaptırabilirsin ve çok memnun kalacağının garantisini veriyorum

çok emin değilim ama asus servisine gönderip orada da ram taktırabiilirsin ellerinde aynı ramden varsa takarlar ve ya 2. el satanlar olabilir aynı laptopu alıp ramini değiştirenler vs.

başka laptoplar da bakıyorum ama daha fiyat performans olan göremediğim için bunu tavsiye ettim yine. 6 taksitle de alabilirsin

Delil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Delil Ürper

ram olaak da istersen 600 700 TL'ye 8 gb ram ekleyebilirsin ya da

bu ramleri alıp 32 gb yapar içinden çıkan rami 500den satarsın

ram değiştirmeyi ücretsiz olarak servise gönderip yaptırabilirsin ve çok memnun kalacağının garantisini veriyorum

çok emin değilim ama asus servisine gönderip orada da ram taktırabiilirsin ellerinde aynı ramden varsa takarlar ve ya 2. el satanlar olabilir aynı laptopu alıp ramini değiştirenler vs.

başka laptoplar da bakıyorum ama daha fiyat performans olan göremediğim için bunu tavsiye ettim yine. 6 taksitle de alabilirsin
Gayet mantıklı bir seçim hocam teşekkür ederim. Ekran kartının tdp değerine bakmak için asus un sitesine girdim ama bu modeli bulamadım 4050 li tuf model sitesinde yok. Başka bir forumda bu laptopu soran ve aynı zamanda satın alan biri 140w olduğunu yazmış. Driverlarını indirmek için asusun sitesine girince bulamamış laptopu. Biri yanıt olarak windows update otomatik bir şekilde driverları indiriyor demiş. Windows update in bunu yaptığını biliyorum ama yine de neden sitesinde bu model yok anlamadım.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Gayet mantıklı bir seçim hocam teşekkür ederim. Ekran kartının tdp değerine bakmak için asus un sitesine girdim ama bu modeli bulamadım 4050 li tuf model sitesinde yok. Başka bir forumda bu laptopu soran ve aynı zamanda satın alan biri 140w olduğunu yazmış. Driverlarını indirmek için asusun sitesine girince bulamamış laptopu. Biri yanıt olarak windows update otomatik bir şekilde driverları indiriyor demiş. Windows update in bunu yaptığını biliyorum ama yine de neden sitesinde bu model yok anlamadım.
Yeni bir model olduğu için olabilir hocam asusun uygulamasını otomatik indiriyor zaten driverlar problem olmaz ben hiç bir driveri Laptopun sitesinden indirmedim diyebilirim ve 140w gpu var içinde üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,123
Üyeler
163,947
Son üye
Ersincan35
Top Bottom